Tgrt Haber

AK Parti'de yerel seçim hazırlığı: 6 il başkanlığına atama yapıldı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / İHA
03 Ağustos 2023 10:39 - Güncelleme : 03 Ağustos 2023 10:39
AK Parti'de yerel seçim hazırlığı: 6 il başkanlığına atama yapıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda AK Parti'nin 6 il başkanlığına atama yapıldı.

14 Mayıs'taki genel seçimlerden zaferle ayrılan AK Parti​'de Mart 2024'te yapılacak yerel seçim​ için çalışmalar hız kazandı. Bu kapsamda 6 kentte il başkanlıklarına yeni atama gerçekleşti.

AK Parti’de Adana​, Bingöl, Bitlis​, Hakkari, Şanlıurfa ve Çankırı il başkanlıklarına atama yapıldı. AK Parti Teşkilat Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Adana İl Başkanlığına Ozan Gülaçtı, Bingöl İl Başkanlığına Yılmaz Seven, Bitlis İl Başkanlığına Kadir Köstekçi, Hakkari İl Başkanlığına Zeydin Kaya, Şanlıurfa İl Başkanlığına Ali İhsan Delioğlu, Çankırı İl Başkanlığına Koray Erdoğan’ın atandığı bildirildi.

Açıklamada, bu illerde görev yapan eski il başkanlarına, bugüne kadar gösterdikleri özverili çalışma ve gayretleri dolayısıyla teşekkür edildi, yeni il başkanlarına da başarılar dilendi.

"YARIN DEĞİL ŞİMDİ ÇALIŞMA VAKTİ"

Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, atama kararı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Gülaçtı'nın paylaşımında kullandığı ifadeler şöyle:

"20 yıla yakın süredir her kademesinde büyük bir onur ve gururla görev aldığım AK Parti ailemizde bugün itibariyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Adana İl Başkanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Süreçte desteklerini esirgemeyen Sayın Bakanımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize, tüm yol arkadaşlarımıza ve kıymetli teşkilatımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Allah’ım kolaylaştır zorlaştırma, hayırlara vesile eyle. Adana için yarın değil hemen şimdi diyerek hep birlikte çalışma vakti..."

https://twitter.com/ozangulacti/status/1686817019595735052

AK Parti Hakkari İl Başkanlığını vekaleten yürüten Av. Zeydin Kaya ise yeniden il başkanı olarak atandı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kaya, “Büyük bir onur ve gururla vekaleten yürüttüğüm AK Parti Hakkari İl Başkanlığı görevine, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile atanmış bulunmaktayım. Mazbatamızı Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’den teslim aldık. Şahsımı bu şerefli göreve layık gören Cumhurbaşkanımıza, genel başkan yardımcımıza ve genel merkezimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim; milletimize hizmet yolunda bizlere muvaffakiyetler nasip eylesin” dedi.

https://twitter.com/KayaZeydin/status/1686841661198942208

Kaynak: TGRT Haber / İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...