Tgrt Haber

AK Parti’de eski tüfekler de sahaya iniyor: Kırgınlık ve küskünlükler giderilecek

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Türkiye Gazetesi
12 Ekim 2022 07:50 - Güncelleme : 12 Ekim 2022 07:57
AK Parti’de eski tüfekler de sahaya iniyor: Kırgınlık ve küskünlükler giderilecek

2023 seçimlerine 8 ay gibi kısa bir süre kala işleri sıkı tutan yönetim eski kadrolarla da ayrı bir çalışma yürütmeye başladı. Yapılan çalışmalar sonucunda küskünlük ve kırgınlığın bitirilmesi amaçlanırken ayrıca yapılacak olan seçimin önemi bir kez daha aktarılacak.

Türkiye’nin kritik seçimi öncesinde yaz dönemi çalışmasını tamamlayan  AK Parti​ şimdi de 20 yıldır partiye emek veren eski kadroların da dahil olduğu istişare toplantıları yapmaya başladı. Her ilde ‘dünden bugüne yol arkadaşlarımız’ adı verilen eski kadrolarla bir araya gelen  AK Parti yönetimi bu toplantılarda ayrıca küskün ve kırgın partililerle istişareler gerçekleştirmiş oluyor. 

"DAVAYA KIRGINLIK OLMAZ”

AK Parti kurmayları söz konusu toplantılarla ilgili ‘Önceki dönem milletvekilleri, teşkilat yöneticileri ve belediye başkanları ile vefa buluşmaları yapılıyor ve bu toplantıda bir anlamda herkes içini döküyor. Biz de ‘AK Parti bir dava partisidir. Dava içerisinde şahıslara kırgınlık, küskünlük olabilir ancak davaya olmaz’ diyerek seçimlerde birlikte çalışmak istiyoruz bilgisini verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da özellikle kuruluşundan bu yana partiye emek vermiş olanlarla bir araya gelinmesini istediği belirtildi.

60’TAN FAZLA İLDE MİTİNG

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurmaylarıyla yaptığı değerlendirmede ‘şehir buluşmaları’ adı altında yapılan toplantıların tamamlanmasından sonra tüm Türkiye’yi yeniden dolaşacaklarını anlattı. Seçim​ takviminin açıklanması ile birlikte Meclis’in çalışmalara ara vereceğini hatırlatan Erdoğan ‘Bu zamanı en iyi şekilde değerlendireceğiz, millete verdiğimiz vaatleri yerine getirerek milletin huzuruna çıkacağız. Sıkı bir mesai yapacağız” dedi. Bu kapsamda seçim takviminin açıklanması ile birlikte seçim kampanyasının tüm Türkiye’de aynı anda başlayacağını belirten AK Parti kaynakları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu kapsamda 60’tan fazla ile gideceğini, bu ziyaretlerde farklı toplum kesimleri ile de buluşacağını kaydetti.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...