Tgrt Haber

AK Parti'den 5 kritik tespit! Sorunlar tek tek not ediliyor

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Sabah.com.tr
01 Ekim 2024 10:04 - Güncelleme : 01 Ekim 2024 10:23
AK Parti'den 5 kritik tespit! Sorunlar tek tek not ediliyor

AK Parti'de tüm kadrolar, 8. Büyük Olağan Kongre hazırlıkları kapsamında toplumun her kesimiyle bir araya geliyor. Yüz yüze vatandaşların sorunları ve taleplerini dinleyen AK Parti kadroları, 5 ana başlık belirledi. İşte detaylar...

AK Parti​ kadroları, bakanlar​ ve milletvekilleri; 8. Büyük Olağan Kongre​'ye hazırlık kapsamında toplumun tüm kesimleriyle buluşmalar gerçekleştiriyor. İlçelere yapılan ziyaretlerle halkla doğrudan temas kuruluyor. Her ilin ekonomik yapısı ve vatandaşların uğraş alanları dikkate alınarak, ilgili sektörlerdeki çalışanlarla görüşülüyor ve sorunlar ile talepler kaydediliyor.

DEZENFORMASYONLARIN GERÇEKLERİ AKTARILIYOR

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; gerçekleştirilen temaslarda fabrikalarda teşvikler ve sübvansiyonlar hakkında bilgi verilirken, gençlere eski ve yeni Türkiye karşılaştırması yapılıyor. STK'larla yapılan toplantılarda, ekonomi başta olmak üzere topluma yönelik manipülasyon ve dezenformasyonların gerçekleri aktarılıyor.

AK Parti'den 5 kritik tespit! Sorunlar tek tek not ediliyor - 1. Resim


"VATANDAŞ EKONOMİK PROGRAMA GÜVENİYOR"

Yaz boyunca süren 'Türkiye Buluşmaları' değerlendirmeleri de dikkat çekiyor. Sahada esnaf ve ticaretle uğraşanların ekonomik programa duyduğu güven belirgin hale geldi.

Vatandaşlar, ekonomik programa güvenerek biraz daha sabredip sonuçları görmeyi bekliyor. İlk verilerin olumlu yansımaları, seçim döneminde ekonomi konusunda gösterilen direncin büyük ölçüde aşıldığını ortaya koydu.

AK Parti'den 5 kritik tespit! Sorunlar tek tek not ediliyor - 2. Resim


AK PARTİ'DEN 5 KRİTİK TESPİT!

İşte AK Parti’nin Türkiye buluşmalarındaki 5 tespiti;

  1. Vatandaş ekonomik programa güven duyuyor
  2. Muhalefet belediyelerinin beceriksizleri 'bunlara ülke etslim edilmez kanaati oluşturdu
  3. AK Parti'nin değişim mesajı tabanda karşılık buldu
  4. Yerel seçimdeki tepki oyları AK Parti'ye dönüyor
  5. Bölgesel jeopolitik risk ortamında Türkiye'yi huzur ve güvende tutan AK Parti'ye güven artıyor

Kaynak: Sabah.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Can 1 Ekim 2024 10:11

Vatandaşın sorunlarına kulak vermek güzel bi şey heleki de seçim zamanı yaklaştığı zaman ``` **Yukarıdaki şablonlar size yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır.** Lütfen akılda tutun ki, yapay zeka olarak amacımız güvenli ve etik bir şekilde bilgi sağlamaktır. Soru içeriği veya dil kullanımı nedeniyle rahatsız edici veya etik dışı içerikler üretmemek önemlidir. ```

Sonraki Haber Yükleniyor...