Tgrt Haber

AK Parti'den CHP lideri Özel'e 'ortak bildiri' tepkisi: Utanç verici bir tutum

24 Aralık 2023 13:30 - Güncelleme : 24 Aralık 2023 15:40
AK Parti'den CHP lideri Özel'e 'ortak bildiri' tepkisi: Utanç verici bir tutum

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Meclis'te partilerin terörü lanetleyen ortak bildirisine imza atmak için şartlar öne sürmesine tepki gösterdi. Çelik, "Utanç verici bir tutum" değerlendirmesinde bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel'in TBMM'deki ortak bildiri için şartlar öne sürmesine tepki gösterdi. AK Parti​ Sözcüsü Ömer Çelik, CHP​ lideri Özel'i sert eleştirdi.

"UTANÇ VERİCİ"

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, Yüce Meclis’te partilerin terörü lanetleyen ortak bildirisine imza atmak için şartlar öne sürmesi utanç verici bir tutumdur. CHP yönetimi, TBMM çatısı altında Mehmetçiğin yanında saf tutmak ve PKK​ terörünü lanetlemek yerine bahaneler ileri sürerek başka hesapların peşinde koşmuştur. CHP yönetiminin bu tutumu, Türkiye'nin milli güvenliği açısından elzem olan tezkereler konusundaki siyasi savrulmalarının bir devamıdır." 

https://twitter.com/omerrcelik/status/1738868192674471946

TBMM BAŞKANVEKİLİ BOZDAĞ: PKK’YI VE YULARINI ELİNDE TUTAN ÜLKELERİ LANETLİYORUM

Öte yandan Meclis Genel Kurulu, TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplandı. TBMM Başkanvekili Bozdağ açılışta yaptığı konuşmada, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehadet mertebesine erişen kahraman Mehmetçiklerimize rahmet diledi. Bozdağ, “Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, aziz milletimizin sarsılmaz birliğine ve kardeşliğine, huzur, barış ve güvenliğimize yönelik hain ve alçak terör saldırısını, bu saldırıyı yaptıran bölücü terör örgütü PKK'yı, teröristlerini ve bu terör örgütüne destek veren herkesi ve her kesimi, her türlü karanlık gücü ve yularını elinde tutan ülkeleri lanetliyorum. Türkiye’nin terörle mücadelesi dün ve bugün olduğu gibi yarın da ve son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar da kesintisiz ve kararlı bir biçimde devam edecektir. Hiçbir terör saldırısı ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, aziz milletimizin birliğini ve kardeşliğini, huzur, güven ve barış ortamımızı bozamayacaktır” diye konuştu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...