Tgrt Haber

Son dakika! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: Siyasi komedi örneği

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
12 Temmuz 2023 13:55 - Güncelleme : 12 Temmuz 2023 16:33
Son dakika! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: Siyasi komedi örneği

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsveç'in NATO üyeliğini Meclis'e getireceklerini söylemesini eleştiren CHP lideri Kılıçdaroğlu'na AK Parti'den tepki geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kendi partisi içinde liyakati tartışılan birinin Cumhurbaşkanımızın siyasi liderliğini tartışması siyasi komedi örneğidir" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​'nun dünkü grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ı hedef alan sözlerine AK Parti​'den sert tepki geldi.

Türkiye​'nin İsveç'e NATO üyeliğini TBMM'ye getirme kararını eleştiren Kılıçdaroğlu'na AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik cevap verdi. Çelik, "Kendi partisinde liyakati tartışılan birinin Cumhurbaşkanımızın siyasi liderliğini ve devlet yönetme liyakatini tartışması tam bir siyasi komedi örneğidir" ifadelerini kullandı.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Ömer Çelik'in açıklamaları şöyle:

'SİYASİ HAYATI YENİLGİLERLE DOLU'

"CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’nun tüm siyasi hayatı son seçimde bir kez daha görüldüğü gibi yenilgilerle ve başarısızlıklarla doludur. Son seçimden sonra CHP içinde ortaya çıkan tartışmalar doğrudan Sayın Kılıçdaroğlu’nun liyakati ile ilgilidir. Kendi liyakati kendi partisi içinde tartışılan birinin öncelikle konuşması gereken konu budur.

'SİYASİ KOMEDİ ÖRNEĞİ'

Kendi partisi içinde liyakati tartışılan birinin, Cumhurbaşkanımızın siyasi liderliğini ve devlet yönetme liyakatini tartışması bir siyasi komedi örneğidir. Cumhurbaşkanımızın siyasi liderliği her seçimde yeni bir zirveye ulaşmakta ve devlet yönetmedeki yüksek liyakati Türkiye’nin hak ve menfaatlerini korumak için attığı her adımda bir kez daha görülmektedir."

https://twitter.com/omerrcelik/status/1679078667513626626

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...