Tgrt Haber

AK Parti'den deprem üzerinden siyaset yapan Akşener'e sert tepki: Yazıklar olsun

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
24 Şubat 2023 15:46 - Güncelleme : 24 Şubat 2023 16:22
AK Parti'den deprem üzerinden siyaset yapan Akşener'e sert tepki: Yazıklar olsun

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in deprem felaketi üstünden siyaset yapmasına sert tepki gösterdi. Deprem bölgesinden devlet ve millet el ele vererek tüm gücüyle yaraları sarmaya çalışıldığının altını çizen Dağ, siyaset peşinden koştuğunu belirttiği muhalefet için "Bu ülkenin insanı, gözünü siyaset hırsı bürüyen menfaat odaklı muhalefeti hak etmiyor. Yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde büyük bir yıkıma neden olan 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremler Türkiye’yi derinden sarstı. ‘Asrın felaketi’ olarak nitelendirilen depremler nedeniyle on binlerce insanımız hayatını kaybetti. Afet sonrası Türkiye’nin tek yürek olduğu deprem​ felaketinin ardından bölgeye yardım seferberliği başlatıldı. Devlet ve milletin el ele verdiği bu süreçte deprem üzerinden siyaset yapan muhalefete başta Cumhurbaşkanı Erdoğan​ olmak üzere hükümet kanadından tepkiler gelmeye devam ediyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener​'in bir kanalda yaptığı açıklamalarda deprem üzerinden siyaset yaptığını belirterek Akşener ve muhalefeti sert sözlerle eleştirdi.

"BU ÜLKENİN İNSANI BU MUHALEFETİ HAK ETMİYOR"

Hamza Dağ paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Asrın felaketini yaşadık ve milletimizle birlikte yaralarımızı sarıyoruz. Onlar ise siyaseten ön plana çıkma ve “Ortağına” çelme takma derdinde. Bu ülkenin insanı, gözünü siyaset hırsı bürüyen menfaat odaklı muhalefeti hak etmiyor. Yazıklar olsun!"

https://twitter.com/avhamzadag/status/1629097742956912644           

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...