Tgrt Haber

AK Partili eski siyasetçi, CHP'den milletvekili aday adayı oldu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Mart 2023 11:26 - Güncelleme : 21 Mart 2023 15:29
AK Partili eski siyasetçi, CHP'den milletvekili aday adayı oldu

Bir dönem AK Parti'de aktif siyaset yapan, geçen yıl ise Kemal Kılıçdaroğlu tarafından 'altı ok' rozeti takılan İlker Alkız, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

AK Parti'den ayrılıp CHP​'ye katılan 33 yaşındaki genç siyasetçi İlker Alkız, İzmir​'den aday adaylığı için başvuru yaptı. Vatandaşlara da çağrı yapan Alkız, “Tarih yeniden bizi göreve davet ediyor. Herkesi CHP çatısı altına bekliyorum” dedi.

"ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYMAK İSTEDİM"

İş insanı Alkız, “Bu ülkede yaşananlardan ben de herkes gibi rahatsızım. Genel Başkanımızın geçtiğimiz yılki kritik süreçteki demokrasi, birlik ve beraberlik çağrısı çok önemliydi. Ülkemiz bir yol ayrımında. Bunu özellikle gençlerin iyi görmesini istiyorum. Bu zorlu süreçte ben de taşın altına elimi koymak istedim ve mensubu olmaktan büyük onur ve şeref duyduğum Cumhuriyet Halk Partisinden milletvekili​ aday adayı oldum” dedi.

"14 MAYIS ÜLKE İÇİN KADER SEÇİMİ"

CHP İzmir Birinci Bölge Milletvekili Aday Adayı Alkız, sözlerine şöyle devam etti:

“Artık değişim kaçınılmaz. Bu değişimin öncülüğünü de gençler yapacak. 14 Mayıs'ta ülkemiz için kader seçimi olacak. Sürekli sahada olan biri olarak sorunları çok iyi biliyorum. Esnafımız, öğrencimiz, emeklimiz, sanayicimiz, otomotivcimiz. Kısacası tüm kesimler Millet İttifakı'nın iktidarında, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında nefes alacak. Ben de elimden geleni yapmaya hazırım. Heyecanımız büyük. Doğup büyüdüğüm İzmirime hizmet etmek istiyorum. Takdiri parti büyüklerimiz verecek. Gerçekten her şey güzel olacak.”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...