Tgrt Haber

Akşener'den Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak video: İmamoğlu ve Yavaş destekçilerine göz kırptı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
29 Aralık 2022 03:19 - Güncelleme : 29 Aralık 2022 03:48

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisine mail yoluyla ulaşan İmamoğlu ve Yavaş destekçisi sayfaların mesajlarına cevap verdi. Takipçilerin mesajlarını okuduğunu ifade eden Akşener, "Endişelerinizi anlıyorum, mesajınızı aldım" dedi. Akşener'in bu hamlesi Adaylık için kolları sıvayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na mesaj olarak algılandı. 

İYİ Parti​ Genel Başkanı Meral Akşener​, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylıklarını isteyen vatandaşların maillerine yanıt verdi. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İYİ Parti lideri, "Endişelerinizi anlıyorum, mesajınızı aldım" açıklaması, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu​'nun adaylık hamlesine ket vuracak

İMAMOĞLU'NA DESTEK, KILIÇDAROĞLU'NA RET

'Akşener'e çağrı' hashtag çalışmasıyla, Akşener'in "Kazanacak aday" sözlerini hatırlatan İmamoğlu destekçileri, mail yoluyla İYİ Parti liderine ulaştı.

Herkese açık şekilde ortak metin hazırlayan İmamoğlu destekçileri, Akşener'e yolladıkları mailde, "Kararlı duruşunuzdan taviz vermeyeceğinizi düşünüyoruz" diyerek, Akşener'in İmamoğlu ısrarına arka çıktı

Akşener'den Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak video: İmamoğlu ve Yavaş destekçilerine göz kırptı 

"‘Kazanacak’ aday vurgunuzu biz de tekrarlamak isteriz" diyen sosyal medya kullanıcıları, "Türkiye'nin şekilleneceği bu seçimde adaylık belirleme sürecini kamuoyunun beklentisi ve talebini göz ardı ederek yönetmek hayati bir hata olacaktır" diyerek Kılıçdaoğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olarak istemediklerini Meral Akşener'e çok net şekilde ifade etti. 

"MESAJINIZI ALDIM"

Akşener yaklaşık 1500 maile, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Akşener videoda, "Sevgili gençler, değerli takipçilerim. Cumhurbaşkanlığı seçimine dair görüşlerinizi içeren 1500’ü aşkın mailiniz bize ulaştı. Endişelerinizi anlıyorum, mesajınızı aldım. Şundan emin olun, bunu bir söz olarak kabul edin. Bu ülkenin 13. Cumhurbaşkanı altılı masanın önerdiği isim olacak. Hiç merak etmeyin, çok az kaldı" dedi. 

KILIÇDAROĞLU İKİ İSMİ VETO ETMİŞTİ 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Genel Merkezi'nde gazetecilerin Ankara temsilcileriyle iki hafta önce gerçekleştirdiği yıllık değerlendirme toplantısında, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun adaylığı hakkında sorulan soruya, "İki belediye başkanımız da bulundukları görevleri başarı ile yürütüyorlar. Başarı ile sürdürmelerini istiyorum" diyerek adaylıklarını veto etmişti. 

"İÇ İŞLERİMİZE KARIŞMASIN" KRİZİ

Daha önce 'Akşener Saraçhane'ye giderken beni aramadı" diyen Kılıçdaroğlu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adaylığı iddiası için ise "Bir parti başka bir partinin iç işlerine karışmamalı. Belediye Başkanlarımız görevlerinin başında" ifadeleriyle net bir mesaj verdi.

Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Beni aramadı' ifadelerine "Ben zaten kimseden izin alma mecburiyetim yoksöyleyeni de fena çarparım. Çünkü bu belediye başkanları iki partinin ittifakıyla seçilmiş belediye başkanları" yanıtını verdi.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...