Tgrt Haber

İYİ Parti'de üst düzey istifa: Alın bir koltuk da ben vereyim 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
27 Aralık 2022 23:08 - Güncelleme : 27 Aralık 2022 23:12
İYİ Parti'de üst düzey istifa: Alın bir koltuk da ben vereyim 

İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Erdal Sarızeybek, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Twitter'dan açıklama yapan Zeybek, "Meselenin koltuk merakı olduğu düşünen varsa eğer, alın bir koltuk da ben vereyim" diyerek istifasını sundu.

İYİ Parti​ Genel İdare Kurulu üyesi Erdal Sarızeybek, partisinden istifa​ ettiğini duyurdu. Twitter​'dan açıklama yapan Zeybek, "Meselenin koltuk merakı olduğu düşünen varsa eğer, alın bir koltuk da ben vereyim" diyerek istifasını sundu. 

İYİ Parti​ Genel İdare Kurulu üyesi Erdal Sarızeybek, Twitter​ hesabından yaptığı paylaşımla, partiden istifa​ ettiğini duyurdu. 

2020 yılının ocak ayında, İYİ Parti​ Genel Başkanı Meral Akşener​ tarafından bizzat rozet takılan ve Genel İdare Kurulu üyesi görevine getirilen Erdal Sarızeybek, partisinden istifa​ ettiğini duyurdu.

"ALIN BİR KOLTUK DA BEN VEREYİM"

Twitter​ hesabından istifasını duyuran Sarızeybek, "Meselenin koltuk merakı olduğu düşünen varsa eğer, alın bir koltuk da ben vereyim; 'Erdal Sarızeybek siyasi parti üyeliğini sonlandırıp, Genel İdare Kurulu Üyeliği'ni düşürdü'" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'de üst düzey istifa: Alın bir koltuk da ben vereyim 

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...