Tgrt Haber

Fahrettin Altun'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına cevap

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 May 2023 11:24 - Güncelleme : 02 May 2023 11:51
Fahrettin Altun'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına cevap

Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 'Sosyal medya üzerinden seçmeni etkilemeye çalışıyorlar" iddiasına cevap verdi. Altun, "Manipüle etme yöntemlerini boşa çıkarmaya devam edeceğiz" dedi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu​'nun İletişim Başkanlığına yönelik "Sosyal medya üzerinden seçmeni etkilemeye çalışıyorlar" iddialarına Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun​, cevap verdi.

Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin stratejik iletişimi için gece gündüz demeden çalışan ve sistematik dezenformasyonla mücadelede büyük başarılar elde edenİletişim Başkanlığı​'na iftira attığını belirten Altun, Kılıçdaroğlu'nun tweetlerini yazan AJANS'ın iftira niteliğinde ifadelerle Türkiye Cumhuriyeti Devleti kamu görevlilerini açıktan hedef göstermekte bir beis görmemesinin anlaşılabilir olduğunu söyledi.

"NEYİN ÖNÜNÜN ALMAYA ÇALIŞTIĞINIZI ÇOK İYİ BİLİYORUZ"

Devletin ve milletin âli çıkarlarını gözetmenin sadece iktidarın değil muhalefetin de sorumluluğunda oluğunu açıklayan Altun, şu ifadelere yer verdi:

"Ayrıca, dezenformasyonla mücadeleyi öncelik haline getiren İletişim Başkanlığımızdan Sayın Kılıçdaroğlu'nun rahatsız olması doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasının başından sonuna kadar kurumumuzu hedef alması, çevresindeki ‘profesyonellerin’ elinde bir strateji olmadığını, siyaset üretemediklerini ortaya koymaktadır. Şunu da söylemezsek olmaz. Bu açıklamayı ne amaçla yaptığınızı, neyin önünü almaya çalıştığınızı çok iyi biliyoruz.

"MANİPÜLE ETME YÖNTEMLERİNİ BOŞA ÇIKARMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Demokrasiyi ve kamu çıkarını korumak, müzakere kültürünü güçlendirmek adına sosyal medyadaki trol ağlarını, köleleştirilmiş hesaplarla sosyal medyayı manipüle etme yöntemlerini boşa çıkarmaya devam edeceğiz. Biz, milletimizin emrindeyiz. Milletin iradesi bizim için kutsaldır. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyoruz. Türkiye Yüzyılı ideali için çalışıyoruz."

Demokrasinin en büyük düşmanı olarak gördükleri dezenformasyonla mücadele edip, ulusal ve uluslararası kamuoyunu doğru, hızlı ve şeffaf bir şekilde bilgilendirdiklerini belirten Altun, sorumluluk bilinciyle millete hizmet etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...