Tgrt Haber

Anıtkabir'de dikkat çeken anlar: Bahçeli ve Akşener yan yana

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
10 Kasım 2023 17:38 - Güncelleme : 10 Kasım 2023 17:56

Anıtkabir'de düzenlenen törende İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin samimi görüntüleri oldukça dikkat çekti.

Türkiye Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk​'ün 85'inci ölüm yıldönümünde devletin zirvesi Anıtkabir​'deydi... Sabahın erken saatlerinde başlayan törenle birlikte devlet erkanı Aslanlı Yol'dan yürüyüşünü gerçekleştirdi. 

BAHÇELİ VE AKŞENER SOHBET ETTİ

Törenin en dikkat çeken anlarında biri ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli​ ile İYİ lideri Başkanı Meral Akşener​'in yan yana gelmesi oldu. 

AKŞENER AĞZINI ELİYLE KAPADI

Akşener'in konuşmasının bir bölümünde basın mensupları görüntü aldığını farkedip ağzını eliyle kapatması ise dikkatlerden kaçmadı. Anıtkabir ziyaretinin ardından dönüş yolunda beraber yürüyen Akşener ve Bahçeli, ayaküstü sohbet etti.

Anıtkabir'de dikkat çeken anlar: Bahçeli ve Akşener yan yana

TÖRENDE BİR İLK

Öte yandan törende bir ilk de yaşanmıştı. 4-5 Kasım'da yapılan kurultayda yapılan seçimde Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşı zafer kazanarak CHP​'nin yeni genel başkanı olan Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilk kez tokalaştı.  Erdoğan'ın, alana geldikten hemen sonra protokoldeki isimleri selamlarken Özel ile tokalaşması objektiflere takıldı.

Anıtkabir'de dikkat çeken anlar: Bahçeli ve Akşener yan yana

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...