Tgrt Haber

Aslı Baykal’dan Meral Akşener’e Kılıçdaroğlu uyarısı: Seçilirse seni yetkisizleştirir

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
07 Mart 2023 10:44 - Güncelleme : 07 Mart 2023 10:50
Aslı Baykal’dan Meral Akşener’e Kılıçdaroğlu uyarısı: Seçilirse seni yetkisizleştirir

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal sosyal medya hesabından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. CHP liderinin seçimi kazanması durumunda ilk işinin Akşener’i yetkisizleştireceğini söyleyen Baykal’ın paylaşımı kısa sürede büyük etkileşim aldı.

6’lı Masa’nın adayı uzun uğraşlar ve baş döndüren trafiğin ardından belli oldu. Saadet Partisi’nin Genel Merkezi’nde bir araya gelen liderler 4 saatten fazla süren görüşmenin ardından adaylarını kamuoyu ile paylaştı. Saadet Partisi​ Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı’nın adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​ olduğunu duyurdu.

AKŞENER’İN TUTUMU NE OLACAK?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu toplanan kalabalığa seslenirken İYİ Parti​ lideri Meral Akşener’in yüzünün düşük olması dikkatlerden kaçmadı. Akşener ayrıca liderlerin akşam yemeğine de katılmazken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yetindi.

ASLI BAYKAL: AKŞENER’İ YETKİSİZLEŞTİRECEK

İYİ Parti liderinin bu tutumuna CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal’ın da dikkatinden kaçmadı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına da değinen Aslı Baykal “Kılıçdaroğlu'nun başkanlık koltuğuna yerleşince ilk iş olarak Akşener'i yetkisizleştireceğini" söyledi.

https://twitter.com/asliibaykal/status/1632982296591491074

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...