Tgrt Haber

Meral Akşener’den Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına ilk yorum

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
07 Mart 2023 06:57 - Güncelleme : 07 Mart 2023 07:15
Meral Akşener’den Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına ilk yorum

Son dakika haberi: 6’lı Masa’nın adayının CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olarak ilan edilmesinin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Liderlerle paylaştığı fotoğrafa Akşener “Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız” ifadelerini not düştü.

Ankara’da baş döndüren aday trafiğinin ardından 6’lı Masa’nın adayı belli oldu. Saadet Partisi​ Genel Merkezi’nde yapılan toplantının ardından liderler kameraların karşısına geçti. Toplantıya ev sahipliği yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu​, Millet İttifakı’nın adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluolduğunu duyurdu.

AKŞENER'İN ASIK SURATI DİKKAT ÇEKTİ

Bu açıklamanın ardından mikrofonu eline alan CHP lideri konuşmasını yaparken İYİ Parti lideri Meral Akşener’in yüz ifadesi dikkat çekti.  Yüzünün asık olduğu görülen Akşener ayrıca gerçekleştirilen yemeğe de katılmadı.

Meral Akşener’den Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına ilk yorum

AKŞENER İLK MESAJINI SOSYAL MEDYADAN VERDİ

İYİ Parti liderinin aday belli olduktan sonra ne açıklama yapacağı merakla beklenirken bu mesajı sosyal medya hesabından paylaştı. Akşener Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'la yaptığı görüşme, altı liderin ortak açıklaması ve Kılıçdaroğlu'nun CHP önündeki açıklamasından fotoğraflar ile Millet İttifakı'nın 12 maddelik Geçiş Süreci Yol Haritası metnini paylaşan Akşener "Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız…" notunu düştü.

https://twitter.com/meral_aksener/status/1632835559340032004

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...