Tgrt Haber

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ‘Elbistan il olsun’ sloganlarına tepki gösterdi

01 Mart 2023 08:23 - Güncelleme : 01 Mart 2023 08:30

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte gerçekleştirdiği Elbistan ziyaretinde ‘Elbistan il olsun’ sloganlarına tepki gösterdi.  “Ziyaretimizi sabote etmeye hakkınız yok” diyen Bahçeli “Sessizlik olacak, indirin şunları” dedi.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş​ merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 11 ili etkiledi. 45 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği söz konusu deprem​ bölgesine Cumhurbaşkanı Erdoğan​ ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliziyaret etti. Depremzede vatandaşlarla bir araya gelen iki lider yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

DEVLET BAHÇELİ: ZİYARETİ SABOTE ETMEYE HAKKINIZ YOK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dün gerçekleştirdiği ziyaret sırasında ‘Elbistan il olsun’ sloganları damga vurdu. MHP lideri söz konusu sloganlara tepki gösterirken “Ziyaretimizi sabote etmeye hakkınız yok” ifadelerini kullandı. Sloganları atan grubu işaret ederek “Sessizlik olacak, indirin şunları” diyen Bahçeli daha sonra bölgeden ayrıldı. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...