Tgrt Haber

Bahçeli'den İlham Aliyev'e tebrik telefonu

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2024 19:09 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 19:10
Bahçeli'den İlham Aliyev'e tebrik telefonu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Azerbaycan'da yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rekor oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçilen İlham Aliyev'i telefonla arayarak tebrik etti.

Azerbaycan'da yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini yüzde 92,1 kazanan İlham Aliyev'i tekrardan Cumhurbaşkanı seçildi. Bir dönem daha Azerbaycan'ı yönetecek olan Aliyev'i, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli telefonla arayarak tebrik etti. 

MHP'den yapılan açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, yeniden Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı'na seçilen Sayın İlham Aliyev'i telefonla arayarak tebrik etti" ifadelerine yer verildi. 

ERDOĞAN DA TEBRİK ETMİŞTİ 

Dün seçimlerin ardından Recep Tayyip Erdoğan da Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i seçimde kazandığı başarıdan dolayı kutlamıştı. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, Aliyev'in yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin Azerbaycan için hayırlı olması temennisi dile getirmişti. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...