Tgrt Haber

Bakan Akar’dan batı medyasının skandal manşetlerine tepki

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 May 2023 21:56 - Güncelleme : 09 May 2023 22:10

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, batı medyasında yer alan skandal haberlere tepki gösterdi. Türkiye'nin artık sözü dinlenen bir ülke olduğunun altını çizen Akar, bu gelişmeden rahatsızlık duyduklarını söyledi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Avrupa'daki bazı medya kuruluşlarının CumhurbaşkanıErdoğan​ ve Türkiye​'yi hedef alan skandal yazılarına tepki gösterdi. Kayseri'de Femaş ile Ödül şirketlerini ziyaret eden işçilerle bir araya geldikten sonra açıklamalarda bulundu. Batıdaki bazı basın yayın organlarında yer alan skandal yazılara tepki gösteren Akar, “Türkiye artık söz dinleyen değil, sözü dinlenen bir ülke haline geldi. Bundan bazıları rahatsızlık duyuyor” dedi.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; emek ordusu üretmeye devam ederken Mehmetçik'in de ülkenin bekası için operasyonlarını kararlılıkla sürdürdüğünün altını çizen eden Akar, büyük ve güçlü Türkiye için çalıştıklarını, bunun karşısında duran teröristlerle mücadele ettiklerini belirtti.

"BAZILARI RAHATSIZLIK DUYUYOR"

Bunların yanı sıra son dönemde batıdaki bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan yazılara dikkat çeken Akar, “Hem Sayın Cumhurbaşkanımıza hem Türkiye’ye karşı şiddetli bir karalama kampanyası yapıyorlar. Bunun manası şu; Türkiye’den rahatsızlar. Neden? Çünkü Türkiye artık söz dinleyen değil, sözü dinlenen bir ülke haline geldi. Bundan bazıları rahatsızlık duyuyor” diye konuştu.

"BİRİZ VE BERABERİZ"

85 milyonun bir ve beraber olmasının önemine vurgu yapan Akar, “Ayrılık gayrılık olmadan, tek yürek, tek yumruk olarak ilerlemeye devam edeceğiz. Aramıza fitne sokmaya çalışanlara dikkat edin. Hiçbir şekilde etnik, dini ve mezhepsel bir ayrım yapmıyoruz. Biriz ve beraberiz. Ayrılırsak zayıflar, birleştiğimizde büyüyoruz” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...