Tgrt Haber

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan ilk paylaşım: Vizyonumuzu daha da geliştireceğiz

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
06 Haziran 2023 15:19 - Güncelleme : 06 Haziran 2023 15:43
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan ilk paylaşım: Vizyonumuzu daha da geliştireceğiz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, sosyal medya platformu Twitter'dan ilk kez hesap açtı. Yeni hesabından ilk paylaşımını da yapan Fidan, "Köklü geleceğe sahip Hariciye Teşkilatımızla milli dış politika vizyonumuzu daha da geliştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan​, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca​ ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy​ dışında tüm kabineyi baştan sona değiştirdi. Cumartesi günü kameraların karşısına geçen Erdoğan, yeni kabineyi kamuoyuna duyurdu. Yeni kabinede dikkat çeken isimlerin başında Mevlüt Çavıuşoğlu'nun yerine Dışişleri Bakanlığı'na getirilen MİT Eski Başkanı Hakan Fidan oldu.

Bugüne kadar hiçbir sosyal medya hesabı kullanmayan Bakan Fidan, ilk kez sosyal medya platformu Twitter'dan hesap açtı ve ilk paylaşımını yaptı. 

BAKAN FİDAN'IN İLK PAYLAŞIMI

Bakan Fidan yaptığı ilk paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı görevini kardeşim İbrahim Kalın’a devrettim. Dışişleri Bakanlığı görevini tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Köklü geleneğe sahip Hariciye Teşkilatımızla milli dış politika vizyonumuzu daha da geliştireceğiz"

https://twitter.com/HakanFidan/status/1666053149268881408

TAKİPCİ SAYISI HIZLA ARTIYOR

Öte yandan Bakan Fidan'ın yeni açtığı Twitter hesabını kısa sürede binlerce kişi takip etti. Fidan'ın paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...