Tgrt Haber

Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Anadolu Ajansı
12 Mart 2024 17:10 - Güncelleme : 12 Mart 2024 17:16
Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu

Arnavutluk, Filipinler, Yunanistan, Burundi, Kore Cumhuriyeti büyükelçileri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güven mektubu sundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​ bugün Beştepe​'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi​'nde kritik temaslar gerçekleştirdi. Erdoğan; Arnavutluk​ Büyükelçisi Blerta Kadzadej'i, Filipinler​ Büyükelçisi Henry S. Bensurto'yu, Yunanistan Büyükelçisi Theodoros Bizakis'i, Burundi Büyükelçisi Didace NTureka ile Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi Jeong Yeondoo'yu makamında kabul etti.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Görüşmenin ardından büyükelçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektuplarını sundu. Bazı büyükelçilik mensuplarını takdim eden büyükelçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

HER BİRİYLE AYRI AYRI GÖRÜŞTÜ

Erdoğan, daha sonra Arnavutluk Büyükelçisi Kadzadej, Filipinler Büyükelçisi Bensurto, Yunanistan Büyükelçisi Bizakis, Burundi Büyükelçisi NTureka, Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi Yeondoo ile ayrı ayrı görüştü.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...