Tgrt Haber

Çadır kent ziyaretindeki Kılıçdaroğlu'na vatandaşlardan HDP sorusu: Bakanlık verecek misiniz?

24 Mart 2023 22:46 - Güncelleme : 24 Mart 2023 22:51

Malatya'daki çadır kentte bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir vatandaşın "HDP'ye bakanlık verecek misiniz?" şeklindeki sorusuyla karşılaştı. Vatandaşın bu tepkisi sonrasında güvenlik görevlileri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu​, Malatya​'daki deprem bölgesine, ittifakın diğer liderleriyle birlikte geldi. İftar programı öncesi, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu​, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu​ ve Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal ile beraber, çadır kentte bulunan Doğa Cadde AVM'nin arkasındaki bölgeyi ziyaret etti. 

KILIÇDAROĞLU'NA HDP SORUSU 

Malatya'daki çadır kentte, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve yanındaki heyet, depremzedelerle kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

Çadır kentten ayrılmak üzereyken, bir vatandaş Kılıçdaroğlu'na, "Başkanım HDP'ye de bakanlık verecek misiniz?" şeklinde bir soru yöneltti ve tepki gösterdi. Güvenlik güçleri, vatandaşı bölgeden uzaklaştırdı. 

 

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...