Tgrt Haber

CHP bugün İstanbul adaylarını belirleyecek: Kritik DEM Parti ayrıntısı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
02 Şubat 2024 09:42 - Güncelleme : 02 Şubat 2024 10:51
CHP bugün İstanbul adaylarını belirleyecek: Kritik DEM Parti ayrıntısı

CHP lideri Özgür Özel, MYK ve PM üyeleriyle bir araya gelecek ve İstanbul adayları belli olacak. Kurmaylar, ilçeler üzerinden DEM Parti ile görüşme olmadığını aktardı.

CHP​ lideri Özgür Özel, bugün partisinin genel merkezinde merkez yönetim kurulu ve parti meclisi üyeleriyle bir araya gelecek. Parti kurmaylarının bugün ki görüşmede; İstanbul​'un ilçelerine odaklanması bekleniyor. Ancak tüm ilçelerin adaylarının açıklaması beklenmiyor.

Belediye meclislerinde de kendi adaylarını çıkaracaklarını belirten kurmaylar, İstanbul'da ilçeler üzerinden DEM Parti ile herhangi bir görüşme olmadığını vurguladı.

Çankaya adayının merakla beklenen isminin ise haftaya kadar açıklanabileceği belirtiliyor; CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi ve CHP Parti Meclisi Üyesi Hüseyin Can Güner'in adı geçiyor.

CHP bugün İstanbul adaylarını belirleyecek: Kritik DEM Parti ayrıntısı - 1. Resim

SLOGAN VE KAMPANYALAR ŞUBAT AYINDA AÇIKLANACAK

CHP'nin kampanyası, sloganı ve müziği ise şubat ortasında açıklanacak. Kampanyanın 20 Şubat’tan önce başlaması bekleniyor. 12 Şubat’ta Ankara’da kampanyayı duyuran bir etkinliğin yapılabileceği kaydediliyor.

ÖNSEÇİMLER DE BAŞLADI

Partinin belediye meclisi üyelikleri için yaptığı önseçimler de başladı. Parti gelecek hafta sonu da Türkiye’nin farklı yerlerinde belediye meclisleri için önseçimlerini sürdürecek. Anayasa mitingi tarihi belirlenecek. CHP MYK, bugün Can Atalay için yapılması anayasa mitingi konusunu da ele alacak.

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...