Tgrt Haber

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na helalleşme tepkisi: Geçmişinizle hesaplaşın!

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
10 Mart 2023 21:04 - Güncelleme : 10 Mart 2023 21:15

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem felaketinden etkilenen Malatya'da bir vatandaş tarafından tepkiyle karşılandı. Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' çıkışına kızan vatandaş, "CHP geçmişiyle nasıl helalleşecek?" diyerek tepki gösterdi. 

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu​ ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş​ deprem bölgesine gitti. Kılıçdaroğlu burada depremzedeleri ziyaret ederken bir vatandaş tarafından tepkiyle karşılaştı. 

KILIÇDAROĞLU PROTESTOSU: GEÇMİŞİNİZLE HELALLEŞİN 

6'lı masanın ortak kararıyla, Kılıçdaroğlu'nun seçilmesi halinde cumhurbaşkanı yardımcısı olması planlanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş  ile Malatya'ya giden Kılıçdaroğlu bölgede bir vatandaş tarafından helalleşme tepkisiyle karşılaştı.  

Kemal Kılıçdaroğlu'na kalabalık içinden seslenen bir vatandaş, "Sayın başkanım CHP geçmişiyle nasıl helalleşecek? Bu kadar giden CHP'den canlarımız ne zaman yerine gelecek? CHP'nin geçmişini sizler gibi hepimiz de biliyoruz. Erbakan'ın kemikleri sızlıyor. Bari bunu duyun. Bunu söyleyin. Başka bir şey istemiyorum. Erbakan'ın kemikleri sızlıyor" şeklinde serzenişte bulundu.  

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
CEMAL FARUK ŞAHİN10 Mart 2023 22:01

Gerekeni vatandaş söylemiş

Sonraki Haber Yükleniyor...