Tgrt Haber

CHP lideri Özgür Özel 'kazandıran ceket' ile ilgili konuştu! Bir kere de biz giyelim

29 Haziran 2024 11:35 - Güncelleme : 29 Haziran 2024 13:00
CHP lideri Özgür Özel 'kazandıran ceket' ile ilgili konuştu! Bir kere de biz giyelim

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile özdeşleştiği için gündem olan ceketiyle ilgili konuştu. Ceketin kedisine ait olduğunu söyleyen Özel, "Aslında ceket o kadar da ekoseli bir ceket değil ama görüntüde öyle çıktı. Özel bir mesaj yok" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile bir araya geldiğinde giydiği ceket çok konuşulmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sahada sık sık giydiği ve 'kazandıran ceket' olarak nitelendirilen ekose ceketin aynısının Özgür Özel'in üzerinde olduğu görülmüştü. 

ÖZel'in ceketi CHP tabanında tartışmalara neden olmuştu.

'KAZANDIRAN CEKETİ' GİYDİ

'Kazandıran ceket' tartışmaları sürerken CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gazeteci Fatih Altaylı’nın YouTube kanalına konuk oldu.

Altaylı, Özgür Özel’in geçtiğimiz günlerde giydiği ve çok konuşulan kamuoyunda 'kazandıran ceket' olarak bilinen ekoseli ceketi Özel'e sordu.

CHP lideri Özgür Özel 'kazandıran ceket' ile ilgili konuştu - 1. Resim

'BİR KEREDE BİZ GİYELİM NE OLMUŞ'

Ceketi giymesinde özel bir mesaj olmadığını söyleyen CHP lideri, "Ceket o kadar da ekoseli bir ceket değil ama görüntüde öyle çıkmış. Bir kere de biz giyelim kime ne zararı var, 47 yıl sonra birinci parti olmuşuz.

Ceketin adı winner (kazanan) ceketi... Özel bir mesaj yok ama bir kere de biz giyelim ne olmuş dedik. Artık winner biziz. Bir başarıyı tek başına lidere mal etmek sosyal demokrat partiye yakışmaz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...