Tgrt Haber

CHP'de kritik görüşmenin detayları ortaya çıktı! Kılıçdaroğlu'nun Özel'den tek ricası var

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
13 Eylül 2023 12:24 - Güncelleme : 13 Eylül 2023 12:38
CHP'de kritik görüşmenin detayları ortaya çıktı! Kılıçdaroğlu'nun Özel'den tek ricası var

CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in dün Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşme merak edilirken, cuma günü adaylığını duyuracağı öğrenildi. Özel, Kılıçdaroğlu ile yaptığı kritik görüşmenin detaylarını ilk kez açıklayarak, "Benden bir tek şey rica etti" dedi.

Türkiye adım adım yerel seçimlere hazırlanırken Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) İmamoğlu'nun başlattığı 'değişim' rüzgarları esmeye devam ediyor. Değişimi destekleyen isimlerden biri olan CHP​ Grup Başkanı Özgür Özel, dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​ ile Ankara'da bir araya geldi. Kritik görüşme sonrası kulisler hareketlenirken, ziyaretin 'adaylık' zirvesi olduğu öğrenildi.

KILIÇDAROĞLU İLE ÖZEL NE KONUŞTU?

Tüm gözler cuma günü Özel'in yapacağı açıklamaya çevrilirken "Adaylığını ilan edecek" iddiaları dikkat çekti. Bir anda gündem olan kritik ziyaret sonrası iki ismin ne konuştuğu merak edilirken; ziyaretin ardından Özel'i aradığını dile getiren gazeteci İsmail Küçükkaya, görüşmenin detaylarını anlattı.

KILIÇDAROĞLU ÖZEL'E SİTEM Mİ ETTİ?

Küçükkaya, Özel'le yaptığı görüşmeyi şu ifadelerle açıkladı;

"Özgür Özel'in Kılıçdaroğlu ile görüştüğü haberlerini okudum ve Özgür Bey'i aradım. Birazcık detay verdi, o kısımlar sizde kalsın dedi. Belli çerçevede sorular sordum. Kılıçdaroğlu, size sitem etti mi? sorusunu sordum o da 'hayır' dedi. 'Genel başkanımız son derece medenidir. İki medeni insan olarak uzun uzun sohbet ettik' dedi.

CHP'de kritik görüşmenin detayları ortaya çıktı! Kılıçdaroğlu'nun Özel'den tek ricası var

"KEMAL BEY, BENDEN SADECE BİR TEK ŞEY RİCA ETTİ"

Kemal Bey, benden sadece bir tek şey rica etti. Bazı duygusal konuşmalar geçmiş. Kemal Bey, bu konuşulanların kamuoyuna yansımamasını rica etti. Özgür Özel, 'Ben CHP'nin evladıyım. Cuma günü kamuoyuna açıklama yapacağım. Hazırlanıyorum' dedikten sonra CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 'Hayırlı olsun' dediğini ifade etti.

CHP'de kritik görüşmenin detayları ortaya çıktı! Kılıçdaroğlu'nun Özel'den tek ricası var

"FİİLEN GENEL BAŞKAN ADAYLIĞIMI AÇIKLAMIŞTIM"

Özgür Özel, 'Resmen olmasa da fiilen genel başkan adaylığımı açıklamıştım' açıklamasını yaparken grup başkanlığından da istifa etmesi bekleniyor.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Özel, dün akşam X hesabından açıklama yaparak, "Bugün saat 14.00'te Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdim. İçinde bulunduğumuz kurultay sürecine dair 15 Eylül cuma günü Genel Merkezimizde bir basın toplantısı yapacağım"  ifadelerini kullanmıştı.

https://twitter.com/eczozgurozel/status/1701646257574330667

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...