Tgrt Haber

CHP’de Yavuz Ağıralioğlu sessizliği! Daha önce 'Kulağını çekin' diyen Engin Altay soruyu geçiştirdi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
23 Mart 2023 08:32 - Güncelleme : 23 Mart 2023 08:37

 Son dakika haberi: İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun Meclis’te düzenlediği basın toplantısında 6’lı Masa’ya yönelik eleştirileri karşısında CHP sessizliğe büründü. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay katıldığı televizyon programında Ağıralioğlu’nun sözlerinin hatırlatılması üzerine “Başka soru sorun” cevabını verdi.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimler yaklaştıkça siyasetin dili daha da sertleşiyor. 6’lı Masa’nın Cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik İYİ Parti’den yükselen tepkiler bu sefer yüksek daha yüksek sesle söylendi. Kılıçdaroğlu’nun adaylığına sıcak bakmadığı bilinen İYİ Parti​ İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu​ kameraların karşısına geçerek Millet İttifakı’nda adaylık sürecinde yaşananlara ilişkin sert ifadeler kullandı.

CHP SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ

Söz konusu açıklamalar Ankara kulislerini hareketlendirirken 6’lı Masa’nın ne cevap vereceği merak konusu oldu. Ancak bu soru cevapsız kaldı. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay katıldığı televizyon programında Ağıralioğlu’nun sözlerinin hatırlatılmasına  "Başka soru sorun" diyerek geçiştirdi.

DAHA ÖNCE ‘KULAĞINI ÇEKİN’ DEMİŞTİ…

İYİ Partili Ağıralioğlu daha önce "Kılıçdaroğlu aday olursa kazanamaz endişesi mi duyuyorsunuz?" sorusuna, "Endişemiz var, evet." cevabını vermişti. Bu gelişme üzerine CHP'li Altay, İYİ Parti lideri Meral Akşener​'e çağrı yaparak, "Her evin çocuğunun kusuruyla ilgili kulağı çekilecekse evin reisi çeker. Ben ne diyeyim daha bu böyle olmalı, bunu bekliyoruz." demişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...