Tgrt Haber

Son dakika: İYİ Parti 'Kemal Kılıçdaroğlu' dedi! Yavuz Ağıralioğlu toplantıya katılmadı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
21 Mart 2023 13:21 - Güncelleme : 21 Mart 2023 20:05
Son dakika: İYİ Parti 'Kemal Kılıçdaroğlu' dedi! Yavuz Ağıralioğlu toplantıya katılmadı

Son dakika haberi: İYİ Parti 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylık konusunda Kemal Kılıçdaroğlu için grup kararı aldı. Toplantıya 3 milletvekili yurtdışında olduğu için katılmazken Yavuz Ağıralioğlu'nun da görüşmelerde olmaması dikkat çekti.

Türkiye​ 14 Mayıs'ta seçime gidiyor. 54 gün sonra kurulacak olan seçimlerde milyonlarca vatandaş Cumhurbaşkanı​ ve 28.Dönem Milletvekili​ tercihini gerçekleştirecek. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Merkezi Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda İYİ Parti'de sıcak dakikalar yaşandı. İYİ Parti grubu Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda bir araya geldi. Toplantının ardından İYİ Parti Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda grup kararı aldı. 

YAVUZ AĞIRALİOĞLU TOPLANTIYA KATILMADI

Gerçekleştirilen toplantıya ilişkin 3 milletvekilinin yurt dışında olduğu için görüşmelere katılmadığı belirtilirken Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakmadığı iddia edilen Yavuz Ağıralioğlu da toplantıya katılmadı. Gazetecilerin 'neden katılmadığı' konusundaki soruya İYİ Parti cephesinden herhangi bir bilgi verilmedi. 

YAVUZ AĞIRALİOĞLU: İYİ PARTİ'NİN GARDI DÜŞÜRÜLDÜ

Hatırlanacağı üzerine İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, Meral Akşener'in 6'lı Masa'dan kalkmasının ardından kendilerine yöneltilen eleştirilere sert sözler ile cevap vermişti. Partisinin gardının indirildiğini söyleyen Ağıralioğlu, "İtirazlarım var sadece. O süreçte yaşadıklarımla ilgili hasbihal ettim. Arkadaşlar da bunu haberleştirip istifa edecek dediler. İYİ Parti'nin rencide edildiğini, genel başkanımızın hakarete uğradığını düşünüyorum. Partimizin içinde yaşadığımız durumla ilgili sordular söyledim.  Partimizin, genel başkanımızın üç gün boyunca çok ağır ithamların altında bırakılmasını rencide edici bulduğumu söyledim. Rahatsız edici bir şey. İYİ Parti'nin siyasi gardını düşürdü bu. Hiçbir şey olmamış gibi değil benim kalbim" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...