Tgrt Haber

CHP'nin belediye başkan adayı son gün istifa etti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
21 Şubat 2024 09:47 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 09:50
CHP'nin belediye başkan adayı son gün istifa etti

Yerel seçimlere çok az bir süre kala CHP'de bir istifa daha yaşandı. CHP'nin Alaca Belediye Başkan adayı Hüseyin Türk, adaylıktan çekildiğini duyurdu.

İttifak temaslarında istediği sonucu alamayan CHP​, yerel seçimlere çok az bir süre kala krizlerle boğuşmaya devam ediyor. Parti içinden gelen istifa haberlerine bir yenisi daha eklendi.

CHP​'nin Çorum​'un Alaca​ ilçesi Belediye Başkan adayı Hüseyin Türk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada adaylıktan çekildiğini duyurdu. 

"TEŞİLATIN HİÇBİR SUÇU YOKTUR"

Türk yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

''Bana değer veren büyüklerim, küçüklerim ve kardeşlerim, desteğini çekmeyen, her konuda yardımcı olan siyasi arkadaşlarım, üzgünlüğüm ile adaylığımdan çekildim. Bu durumdan CHPAlaca​ Teşkilatı'nın hiçbir suçu yoktur, kendi düşüncelerimle ve sıkıntılarımla adaylıktan çekildim. Herkese başarılar dilerim''

CHP'nin belediye başkan adayı son gün istifa etti - 1. Resim

İSTİFANIN ARDINDAN ATAMA GELDİ

CHP​, Alaca​ Belediye ve İl Genel Meclis üyesi aday listelerini İlçe Seçim Kuruluna teslim etti. CHPAlaca​ Belediye Başkan adayı Hüseyin Türk'ün istifasının ardından aday değişti. 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimleri için CHP’nin Alaca​ Belediye Başkan adayı Hüseyin Çinkaya olarak değiştirilerek, başvuru resmileştirildi.

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...