Tgrt Haber

CHP'ye seçim öncesi şok! Belediye başkan adaylığından çekildi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
02 Şubat 2024 13:02 - Güncelleme : 02 Şubat 2024 13:02
CHP'ye seçim öncesi şok! Belediye başkan adaylığından çekildi

31 Mart'a iddialı hazırlanan CHP'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Nazilli'den belediye başkan adayı gösterilen isim adaylıktan çekildi.

31 Mart yerel seçimlerindeki adaylarının büyük bölümünü belirleyen Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) sürpriz bir gelişme yaşandı.

Aydın​'ın Nazilli​ ilçesinde CHP​'den belediye başkan adayı gösterilen Gamze Yolcu Metin, seçime kısa bir süre kala adaylıktan çekilme kararı aldığını duyurdu.

Aldığı karara ilişkin yazılı bir açıklama yapan Gamze Yolcu Metin, genel merkez tarafından aday gösterildiği zaman karşılaşacağı tüm zorlukları tahmin ettiğini söyledi. Kendisini adaylığa layık görenlere teşekkür eden Metin, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"HEM KENDİME HEM PARTİME ZARAR VERECEK"

"Ancak sürece devam etmemin hem tarafıma hem de partime daha fazla zarar vereceği düşüncesiyle 31 Ocak 2024 tarihinde Genel Merkezimize üzüntüyle bu yönde bir dilekçe sundum. Kendilerine anlayışları için teşekkür ediyorum. Görevi kabul ettiğim gün, 'Gamze galiba Nazilli'ne hizmet etmen gerekiyor, silkelen ve göreve hazırlan' demiştim kendime. Fakat daha vakti gelmemiş demek ki."

CHP'ye seçim öncesi şok! Belediye başkan adaylığından çekildi - 1. Resim

CHP'YE DESTEĞE DEVAM MESAJI

Adaylıktan çekilmesine rağmen CHP için sahada çalışacağını belirten Metin, partisinin bayrağını taşımaya devam edeceğini dile getirdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...