Tgrt Haber

CHP’yi karıştıran Zoom toplantısıyla ilgili Engin Altay'dan çarpıcı iddia: Sızdıranlar kim biliyorum

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
20 Temmuz 2023 15:27 - Güncelleme : 20 Temmuz 2023 15:53
CHP’yi karıştıran Zoom toplantısıyla ilgili Engin Altay'dan çarpıcı iddia: Sızdıranlar kim biliyorum

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP'li bazı kurmayların yaptıkları Zoom toplantısının sızdırılmasından sonra parti içindeki karışıklık devam ederken CHP’li Engin Altay'dan çarpıcı bir iddia geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan​ ve Cumhur İttifakı​'nın seçim zaferinin ardından CHP​ içinde başlayan 'değişim' tartışmaları tüm şiddetiyle devam ediyor. Seçimin ardından CHP liderine 'değişim' çağrısı yapanların başında gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu​ ve bazı CHP'li kurmaylar geçtiğimiz günlerde gizli bir Zoom toplantısı düzenledi.

TOPLANTI SIZDI, CHP KARIŞTI

Gizli olarak Zoom üzerinden yapılan toplantı medyaya sızdırılınca CHP karıştı. Toplantıya CHP yönetiminden tepki gelirken dün toplanan MYK’nın ardından konuşan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, konu hakkında ‘etik dışı’ değerlendirmesinde bulundu.

"SIZDIRANLARIN KİM OLDUĞUNU BİLİYORUM"

Gelişmeler merakla takip edilirken toplantıda yer alan isimlerden CHP İstanbul Milletvekili ve eski Grup Başkan vekili Engin Altay’dan çarpıcı bir iddia geldi. Tv100’de yer alan habere göre; Altay, "Sızdıranların kim olduğunu biliyorum ama şimdi isim vermem. Günah almak istemem" ifadelerini kullandı.

Altay şunları söyledi;

"Ortada bir sıkıntı var. Herkes bir çıkış arıyor. Bu toplantıyı bir arama konferansı gibi düşünün. İl başkanları görevden alınıyor, bunlar çok tatsız işler... Bunları bir konuşalım dedik. İstişare etmekten korkan bir CHP olabilir mi?

"HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ DEVAM ETMEK ASIL İHANETTİR"

Parti bir seçim yenilgisi almış, hiçbir şey olmamış gibi devam etmek asıl partiye ihanettir. Elbette bunları partililerin kendi arasında konuşması gerekir. Deve kuşu gibi kimse başını kuma gömmemeli. Ortada bir sıkıntı var. Parti tabanında, bize oy veren seçmende sıkıntı var.

"YAZIK GÜNAH..."

Bunu konuşmayacağız da neyi konuşacağız Allah aşkına... Buna ihanet ve darbe demek izansızlıktır. Sızdıranların kim olduğunu biliyorum ama şimdi isim vermem. Günah almak istemem. Partiye darbe demek gerçekleri konuşmamaktır, arayış içinde olmamaktır, akıl tutulmasıdır, asıl darbe budur... Yazık günah koskoca CHP..."

Derleyen: Baran Aksoy - Tgrthaber.com.tr

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...