Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim tartışmalarına son noktayı koydu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Sabah.com.tr
10 Temmuz 2024 09:25 - Güncelleme : 10 Temmuz 2024 09:58
Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim tartışmalarına son noktayı koydu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti MYK'da muhalefetin sıkça gündeme getirdiği erken seçim tartışmalarına değindi. Tartışmalara son noktayı koyan Erdoğan, "Erken seçim tartışmaları havanda su dövmektir" ifadelerini kullandı.

AK Parti​'de MYK​ toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan​ başkanlığında gerçekleştirilmişti. MYK'da sokak hayvanları sorunu, Suriyeli sığınmacılar, ekonomi​ gibi birçok konu masaya yatırıldı. 

"BAYRAK DEĞİŞİMİ DEVAM EDECEK"

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; MYK'da kabine ve partideki yaşanan değişimlere değinen Erdoğan'ın "2 bakan ve 7 il başkanı ile değişim sürecine dair başlangıç yaptık. Kimseyi kırmadan, dökmeden gerektiği zaman bayrak değişimi devam edecek. Bayrak değişimine gitmeyi planladığımız iller var" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim tartışmalarına son noktayı koydu - 1. Resim

"13 YILLIK EMEĞİMİZE LEKE BULAŞTIRMASINA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"

Kayseri ve Suriye'de yaşanan olaylara ilişkin de bir değerlendirmede bulunan Erdoğan, bu tür olayların uzamaması ve 13 yıllık emeğin heba olmaması için herkese uyarılarda bulundu. 

Suriye ile ilişkilerde sığınmacıların geri dönüşlerini de planlayacak şekilde 'kardeşliğe halel getirmeden' süreci yöneteceklerini belirten Erdoğan, "Sokak çetelerinin 13 yıllık emeğimize leke bulaştırmasına müsaade etmeyeceğiz. 13 yıldır vicdanlı ve insani bir politika uyguladık. Bu süreci de basiretli, akıllı ve ferasetli adımlarla sürdüreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim tartışmalarına son noktayı koydu - 2. Resim

"ERKEN SEÇİM TARTIŞMALARI HAVANDA SU DÖVMEKTİR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son günlerde muhalefetin sıklıkla gündeme getirdiği erken seçim tartışmalarına da son noktayı koydu. Erdoğan'ın kurmaylarına "Erken seçim tartışmaları havanda su dövmektir" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Kaynak: Sabah.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...