Tgrt Haber

Ankara'da kritik seçim zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Destici bir araya geliyor

09 Mart 2023 09:01 - Güncelleme : 09 Mart 2023 09:33
Ankara'da kritik seçim zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Destici bir araya geliyor

Seçim tarihinin duyurulmasına bir gün kala Cumhurbaşkanı Erdoğan bu sefer Cumhur İttifakı ortaklarından BBP lideri Mustafa Destici ile görüşecek. Saat 16.00'da başlaması beklenen görüşmede seçim süreci ve deprem konularının ele alınması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​'ın seçim​ tarihi olarak 14 Mayıs'ı işaret etmesinin ardından, gözler yarın Resmi Gazete'de yayımlanması beklenen "seçim kararı"na çevrildi. Seçimlere kısa bir süre kala patiler ve ittifaklar arası görüşmeler de hız kazandı. Dün MHP​ Genel Başkanı Devlet Bahçeli​'yle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün de BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'yle bir görüşme gerçekleştirecek.

GÜNDEMDE SEÇİM VE DEPREM VAR

Erdoğan ile BBP lideri Destici'nin görüşmesinin saat 16.00'da başlaması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Destici'nin depremde yapılan çalışmaların ve seçim sürecinin ele alınması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün de MHP lideri Devlet Bahçeli ile 1 saat 15 dakikalık bir görüşme gerçekleştirmişti.

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...