Tgrt Haber

Son dakika! Beştepe'de seçim zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli bir araya geldi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
08 Mart 2023 14:30 - Güncelleme : 08 Mart 2023 17:20
Son dakika! Beştepe'de seçim zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli bir araya geldi

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yaklaşık 1 saat 15 dakika süren görüşmede; seçim stratejisi, ittifakın genişletilmesi ve deprem bölgesinde yaraların sarılması gibi konuların ele alındığı öğrenildi.

10 Mart Cuma günü seçimlerin yenilenmesi kararını alacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, bu karar öncesi son kez MHP​ lideri Devlet Bahçeli​ ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki saat 14.00'te başlayan kritik görüşme yaklaşık 1 saat 15 dakika sürerken, görüşmeye ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

CUMHUR İTTİFAKI​ GENİŞLEYECEK Mİ?

İki lider ilk olarak Cumhur İttifakı'nın seçim​ sürecinde uygulayacağı stratejiler ve izlenecek yol haritası masaya yatırdı. Cumhur İttifakı'nın genişleyip genişlemeyeceği de değerlendirildi. HÜDA PAR ve Yeniden Refah Partisi'nin ittifaka katılma sürecine yönelik liderler değerlendirmelerde bulundu.

Son dakika! Beştepe'de seçim zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli bir araya geldi

ERDOĞAN KARARNAME YAYIMLAYACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde deprem bölgesindeki vatandaşların oy kullanımının kolaylaştırılmasına ilişkin kararname yayımlaması bekleniyor. Bu kararnamede yer alacak başlıkların da iki liderin gündeminde olduğu bildirildi.

Bunun yanında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklayan 6'lı masada yaşanan son gelişmeler ve Millet İttifakı'nın bazı illerde yapacağı ortak liste ile seçime girme hamlesinin Cumhur İttifakı tarafından da uygulanabileceğinin

DEPREM BÖLGESİ MASADA

Erdoğan ile Bahçeli, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerinin neden olduğu yıkım, bölgenin yeniden kalkındırılması, depremzedelerin yaralarının sarılması ve depreme karşı yapılacak hazırlıkların da ele alındığı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı'ndaki ortağı Bahçeli'ye sıcak karşılaması da dikkatlerden kaçmadı.

Son dakika! Beştepe'de seçim zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli bir araya geldi

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Maraş 8 Mart 2023 18:27

Kitler taşeronlar kadro verilmesini bekliyor

Sonraki Haber Yükleniyor...