Tgrt Haber

'Değişim' yemeğinde İmamoğlu'nu üzen istek: Aday olma

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
02 Ağustos 2023 13:09 - Güncelleme : 02 Ağustos 2023 13:24
'Değişim' yemeğinde İmamoğlu'nu üzen istek: Aday olma

'Değişim' çağrısını gündemde ısrarla tutma çalışan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP'nin eski kadrosuyla buluşmasının detayları ortaya çıkıyor. 'Değişim' yemeğindeki isim Murat Karayalçın, görüşmeye ilişkin konuştu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan​ ve Cumhur İttifakı​'nın zaferler ayrıldığı seçimlerin hemen ardından CHP​'de başlayan 'değişim' çağrıları gündemdeki yerini koruyor... İşlerin iyice karıştığı CHP'de dikkat çeken bir toplantı gerçekleştirildi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile bir yemeğe katıldı.  

 'Değişim yemeği' olarak adlandırılan bu görüşmeye ilişkin detaylar da gelmeye devam ediyor. Haber Global yayınına katılan SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın görüşmede neler konuşulduğunu detaylı bir şekilde anlattı. 

"ÇOK CİDDİ FARKLILIKLAR OLUR"

Siyasetçilerin gönlünden geçenlerin parti ve halkın size yüklediklerinden farklı olduğunu vurgulayan Karayalçın, "Siyasette sizin kendiniz için gönlünüzden geçirdiğiniz ile koşulla, partililerin ve halkın size yüklemiş oldukları arasında farklılık oluyor. Keşke hep aynı olsa, çok ciddi farklılıklar olur. Ben bunu yaşamış birisiyim" ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU'NA 'ADAY OLMA' DEDİM

Sözlerinin devamında İmamoğlu'nun İstanbul seçimlerinde yeniden aday olması gerektiğini vurgulayan Karayalçın, "Ekrem bey ile bu seçimi kazanacağımıza inanıyorum bunu da her yerde seslendirdim" dedi.

İmamoğlu'nun bu sözlere nasıl yanıt verdiğine ilişkin kendisine yöneltilen soruyu da cevaplandıran Karayalçın, "Ekrem Bey'e 'aday olma' dedim gülümseyerek karşıladı" şeklinde konuştu.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Izzet 2 Ağustos 2023 14:32

CHP'DE DEĞIŞIM ŞART BU ŞEKILDE GIDERSE ÇOK SECIM

Sonraki Haber Yükleniyor...