Tgrt Haber

DEM Parti'den 'Başak Demirtaş' açıklaması: En güçlü adaylarımızdan

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
31 Ocak 2024 13:12 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 13:21
DEM Parti'den 'Başak Demirtaş' açıklaması: En güçlü adaylarımızdan

DEM Parti'den Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın adaylık sürecine ilişkin yeni bir açıklama geldi. Başak Demirtaş'ın DEM Parti'nin en güçlü adaylarında biri olduğu aktarıldı.

CHP ile iş birliği temaslarını sürdüren DEM Parti​'nin seçime yönelik vereceği kararlar oldukça merak ediliyor. HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş​'ın eşi Başak Demirtaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına açık kapı bırakan DEM Parti'den yeni bir açıklama daha geldi.

"RESMİ BİR BAŞVURU NİTELİĞİNDE"

Konuya ilişkin basın mensuplarının sorularını cevaplayan DEM Parti Grup Başkanvekili Gülüstan Kılıç Koçyiğit, Demirtaş'ın İBB için adaylık açıklamasının parti için resmi başvuru niteliğinde olduğunu söyledi.

"EN GÜÇLÜ ADAYLARIMIZDAN BİRİ"

"Başak Demirtaş'ın DEM Parti'nin aday adayıdır" diyen Koçyiğit, Başak Demirtaş'ın en güçlü adaylarından biri olduğunu söyledi. Koçyiğit, "Mayıs kampanyamızı da birlikte yürüttüğümüz yol arkadaşımızdır" dedi.

DEM Parti'den 'Başak Demirtaş' açıklaması: En güçlü adaylarımızdan

EN GEÇ 5 ŞUBAT'TA ADAYLAR DUYURULACAK

Koçyiğit, aday çıkartacakları illere ilişkin komisyonun çalışmalara devam ettiğini, 3 Şubat'ta Merkez Yürütme Kurulunun toplantısının ardından en geç 5 Şubat'ta adayları duyuracaklarını söyledi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...