Tgrt Haber

DEVA Partisinde istifa depremi: İl başkanı, ilçe başkanları ve yönetim görevi bıraktı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Ağustos 2023 11:35 - Güncelleme : 04 Ağustos 2023 11:49
DEVA Partisinde istifa depremi: İl başkanı, ilçe başkanları ve yönetim görevi bıraktı

Altılı masanın ortağı olan DEVA Partisinde istifa depremi yaşandı. Kırıkkale İl başkanı, 6 ilçe başkanı ve yönetimi görevi bıraktığını açıkladı.

Altılı masanın ortağı Ali Babacan liderliğindeki Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA)Kırıkkale​ İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile 6 ilçe başkanı, görevlerinden ve partiden istifa etti. DEVA Partisi​ Kırıkkale İl Başkanlığından istifa ettiklerini yazılı açıklama ile duyuran İsmail Oğuz Karakuş, 3 yıldır DEVA Partisi Kırıkkale il başkanı olarak görev yaptığını söyledi. 

DEVA Partisi Kırıkkale İl Başkanı Oğuz Karakuş istifa ettiklerini duyurdu.

“İSTİŞARELER NETİCESİNDE KARAR ALINDI”

DEVA Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı'ndaki görevleri ve partilerinden istifa etme kararı aldıklarını belirten Karakuş, "Bilindiği üzere 3 yıldır ülkemize ve memleketimize hizmet aşkıyla DEVA Partisi Kırıkkale İl Başkanı olarak görev yapmaktayım. Kıymetli yol arkadaşlarımla büyük emekler ve fedakarlıklarla bugüne dek yürütmüş olduğumuz DEVA Partisi Kırıkkale teşkilatındaki görevlerimizden ve partimizden istifa etme kararını yaptığımız istişareler neticesinde almış bulunmaktayız" dedi.

Karakuş, "Aldığımız bu karardaki en büyük etken yaklaşan yerel seçimlerle birlikte memleketimize daha iyi hizmet edebilme arzusu olmuştur. Büyük özenle hazırlamış olduğumuz il binamızı gelecek yeni yönetime devredeceğiz. Göreve gelecek yeni arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...