Tgrt Haber

Ekrem İmamoğlu katılımı beğenmedi, ilçe başkanını azarladı!

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
27 Eylül 2023 21:50 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 22:08

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren arasında yaşanan gerginlik kameralara yansıdı. Temal atma töreninde katılımı beğenmeyen İmamoğlu, "Kendi üyene burada büyükşehir belediyesinin temelini duyurmuyorsan, rezillik" diye sitem etti. İmamoğlu'na basının olduğu hatırlatılınca "Hiç önemli değil basın masın" diyerek tepki gösterdi. 

Yerel seçimlere kısa bir süre kala rotasını tekrardan İstanbul'a çeviren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu​, açılışlara koşturmaya başladı. Sultangazi​'deki kreş temel atma törenine katılım sağlayan İmamoğlu, katılım sayısını beğenmeyince ilçe başkanına çattı. 

AYAKÜSTÜ FIRÇA: REZİLLİK 

Törene katılımın azlığından şikayetçi olan İmamoğlu göreve henüz yeni gelen CHP​ Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'i kameralar önünde fırça çekti. 

Törende yaptığı konuşmanın ardından beton dökme alanına gelen İmamoğlu, Avseren'e, "Hak etmiyorsun sen bir kişiye bile duyurmamışsın bir kişiye bile. Alkışlayayım mı seni? Sen kendi üyene burada büyükşehir belediyesinin temelini duyurmuyorsan, rezillik" diyerek tepki gösterdi. 

"POLEMİĞE GİR BENİMLE" 

Avseren'in "Başkanım polemiğe girmeyelim" cevabına da sert çıkan İmamoğlu, "Polemiğe gir benimle ne olacak?" diye sordu. İmamoğlu, kulağına alanda basının olduğu uyarısında bulunulmasına, "Hiç önemli değil basın masın" şeklinde cevap verdi. 

KARŞI ADAYI DESTEKLİYOR 

Öte yandan İmamoğlu'nun tepki gösterdiği Avseren'in, İstanbul İl Başkanlığı seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nun desteklediği Özgür Çelik'in karşısındaki Cemal Canpolat'a destek verdiği biliniyor.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...