Tgrt Haber

Yavuz Ağıralioğlu CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ı tiye aldı: Yenildikçe zekası açılıyor 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Haber Global
27 Eylül 2023 21:15 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 21:26
Yavuz Ağıralioğlu CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ı tiye aldı: Yenildikçe zekası açılıyor 

Seçim sürecinde Millet İttifakı ve Kemal Kılıçdaroğlu ile fikirleri zıt düşen ve İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın "AK Parti muhalefeti dağıtmak istiyor" sözlerini tiye aldı. Duruma gülerek tepki gösteren Ağıralioğlu, "Olağanüstü bir tespit. Demek ki siyasi zeka yenildikçe açılıyor" dedi. Ağıralioğlu aynı zamanda İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "İttifak için zehir içtim" sözlerine de cevap verdi. 

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu göstermesine karşı çıkan ve partisi ile zıt düşerek istifa eden Yavuz Ağıralioğlu​, çıktığı bir canlı yayında CHP​'ye ve İYİ Parti liderine yüklendi. 

"MATAMETİK BİLMİYORLAR" 

CHP'nin politika sahnesinde sadece 'toplama' işlemi yaptığını öne süren Ağıralioğlu, "Seçimleri döke saça kazanacaklardı. Topladıkları kadar bunların kaçırdıkları da var dedim. İlkesiz siyasetle herkese makam mevki dağıtıldı" diyerek diğer partilere dağıtılan vekilleri hatırlattı. 

Muhalefetin yanlış bir çizgide ilerlediğini ve Kılıçdaroğlu'nun halkın karşısına aynı cümlelerle çıktığını söyleyen Ağıralioğlu, "Ben Kemal geliyorum ile birleşen kibir cümleleri oldu. Siz grup toplantısı yapıp millete ne diyeceksiniz? Neyi söyleyip alacağınıza inanıyorsunuz? Kemal Bey 5 yıl boyunca söylemediği ne söyleyecek?" diye konuştu. 

"AKŞENER ZEHRİ TUTACAKTI" 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener​'in 'ittifak için zehir içtim' sözlerinİ hatırlatan Ağıralioğlu, "Bu süreçle ilgili toplumun ondan beklediği şey zehir içmesi değildi, masadan topluma yayılacak zehri tutmaktı. Tutulamadı, o zehir Türk siyaset iklimini bozdu" ifadelerini kullandı. 

ÖZTRAK'I TİYE ALDI: YENİLDİKÇE SİYASİ ZEKASI AÇILIYOR 

AK Parti'nin oyunun yüzde 30'un altına indiğini iddia eden ve iktidarın tek amacının muhalefeti dağıtmak olduğunu belirten CHP Sözcüsü Faik Öztrak'a da yüklenen Ağıralioğlu, "Olağanüstü bir tespit. Demek ki siyasi zeka yenildikçe açılıyor" diyerek tiye aldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ın tecrübeli bir siyasetçi olduğunu söyleyen Ağıralioğlu, "Şu anda durum tam tersi olsa. Erdoğan muhalefet, Kemal Bey iktidarda olsa... Erdoğan bu muhalefeti sokağa çıkarmazdı" dedi. 

HDP ile muhalefetin ittifak yaptığını iddia eden eski vekil, "Prensiplerine bir hafta bile sahip çıkıyorlar. Gizli gündemlerle kime ne verdiğiniz belli değil. Yüzde 1 oyu olanlara 37 milletvekili vermişsiniz. Seçmen sizi her isteyene istediğini veren biz izlenimle baktı. Yüzde 10'a yakın oyu olana neler verildi? Millet bunu sorgular. Ne verdiler şimdi 4 sene boyunca anlatsınlar" dedi. 

 

Kaynak: Haber Global
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...