Tgrt Haber

Erdoğan Karadeniz gazını bedava yaptı, Kılıçdaroğlu’ndan ilk yorum geldi

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
21 Nisan 2023 09:52 - Güncelleme : 21 Nisan 2023 09:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğal gaz müjdesinin ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Karadeniz gazı açılışı sonrası ‘’Devlet adına, halkın yararına verilen taahhütleri, devamlılık esasıyla mutlaka yerine getiririz’’ dedi.

Türkiye’nin heyecanla beklediği Karadeniz gazı​ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışı yapmasıyla devreye alındı. Törende konuşma yapan Erdoğan vatandaşlara müjde verdi. Erdoğan, "Evlerin mutfaklarında ve sıcak su tüketiminde kullandıkları doğal gazı 1 yıl süreyle ücretsiz​ veriyoruz. Aylık 25 metreküpe denk gelen mutfak ve sıcak su için doğal gazın bedeli 1 yıl boyunca faturalardan düşülecektir. Ayrıca 1 ay boyunca Türkiye'nin tamamındaki konutların doğal gaz​ tüketiminden ücret almayacağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından gaz açılışı sonrası açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu seçilirse Erdoğan'ın müjdesini uygulamaya devam edeceğini söyledi.

DEVAMLILIK SÖZÜ

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Erdoğan çok panik. İyidir, halkın yararınaysa iyidir. Biz devlet terbiyesi ile yetişmiş insanlarız. Devleti yönetenin vaadi olmaz, taahhüttü olur. Çünkü devletin parası halkın parası. Devlet adına, halkın yararına verilen taahhütleri, devamlılık esasıyla mutlaka yerine getiririz. Covid, yangınlar, ekonomik kriz, deprem sırasında unutulan ama seçim sırasında hatırlanan halkımızın yararına bolca taahütte bulunsunlar ki devletin sözü anlamına gelsin ve Bay Kemal de seve seve yapsın.’’

Erdoğan Karadeniz gazını bedava yaptı, Kılıçdaroğlu’ndan ilk yorum geldi

ANKETLERDE SON DURUM

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Muhammed gürsoy21 Nisan 2023 13:43

Kılıçdaroğluna çok iftira atıldı ama kendisinin çok düzgün bir insan olduğunu düşünüyorum ve bu seçim değişimden yanayım

Eyüp Başıaçık21 Nisan 2023 13:36

Kılıçdaroğlunu seviyorum güveniyorum. SÜNNİYİM

Sonraki Haber Yükleniyor...