Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yapılacak konutlarla deprem bölgesini ayağa kaldıracağız

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
26 Mart 2023 20:05 - Güncelleme : 26 Mart 2023 20:45

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da GSB yurtlarında misafir edilen depremzedelerle bir araya geldiği iftar programında konuştu. Erdoğan, yıl içerisinde 650 bin konut inşa ederek deprem bölgesini ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul​'da GSB yurtlarında misafir edilen depremzedelerle bir araya geldiği iftar programında konuştu.Mübarek Ramazan​ ayında gerek deprem​ bölgesindeki gerek diğer vatandaşlarla gönül köprülerinin güçlendirilmesinin şart olduğunun altını çizen Erdoğan, yıl içerisinde 650 bin konut inşa ederek deprem bölgesini ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

1 yıl içerisinde 650 bin konut inşa ederek deprem bölgesini ayağa kaldıracağız. Ramazanda gerek deprem bölgelerindeki gerek diğer vatandaşlarımızla gönül köprülerimizi güçlendirmemiz şarttır.

"İNSANÜSTÜ BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR"

Ülkemizin 11 ilinde 14 milyon insanı doğrudan etkileyen böylesine büyük bir felaket karşısında böylesine hızla toparlanmayı sağlamak kolay değildir. Depremzedelerimiz de milletimiz de şundan emin olsun ki oradaki arkadaşlarımız insanüstü bir çalışma yaparak her türlü olumsuzluğu ortadan kaldırmaya çalışmıştır.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...