Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Zaferle çıkacağız

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
04 Ağustos 2023 14:05 - Güncelleme : 04 Ağustos 2023 18:55
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Zaferle çıkacağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası Putin'in Türkiye ziyareti ve yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Putin'in Ağustos ayı içerisinde Türkiye'yi ziyaret edeceğini açıklayan Erdoğan, yerel seçimler için de "En ideal aday tespitlerini yaparak zaferle çıkacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan​, cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan; yerel seçim​, Putin​'in Türkiye​'ye ziyareti ve TSK'nın yeni komuta kademesinin belirlendiği YAŞ kararlarına ilişkin konuştu. Putin'in Ağustos ayı içerisinde Türkiye'yi ziyaret edeceğini açıklayan Erdoğan,  Karadeniz Koridoru'ndan gelecek tahılların una çevrilmesi ve az gelişmiş ülkelere naklinin gerçekleştirileceğini söyledi.

Yerel seçimlerle de ilgili önemli mesajlar veren Erdoğan, tüm Türkiye'de hazırlanan plana göre çalışmalara başlandığını açıkladı. Erdoğan, "En ideal aday tespitlerini yaparak zaferle çıkacağız" dedi.

YEREL SEÇİM MESAJI

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Merkez Karar Yönetim Kurulu üyelerim, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız tüm Türkiye'de hazırlanan plana göre çalışmalara başladılar. Türkiye'yi tarıyoruz, taramaya devam edeceğiz. Bütün mesele, en ideal aday tespitlerini yaparak ülke genelinde seçimlerden en başarılı şekilde çıkmak.

PUTİN'İN TÜRKİYE ZİYARETİ

Ağustos ayı içerisinde bu ziyaret gerçekleşecek.  (Putin'in Afrika'ya tahıl vaadi) Biz Rusya ile aynı çizgideyiz, Karadeniz Koridoru'ndan gelecek tahılların una çevrilmesi ve az gelişmiş ülkelere naklini gerçekleştireceğiz. Fakir ülkelere bu yardımlarımızı yapmaya devam edeceğiz. Fransa'nın yaptığı ilk iş bu değil, Ruanda'da Mali'de yaptığı uygulamalar dünyanın bütün kayıtlarında mevcut. Altın sevkini uranyum sevkini tamamen Fransa'ya durdurdular. 

YAŞ KARARLARI

Bu atamadan çok çok memnun oldum, hele de böyle bir kızımızın amiralliğe yükselmesi çok güzel. Ben kendisini kutluyorum. Bundan sonraki şuralarda inşallah bunun devamı gelecektir. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...