Tgrt Haber

Gelecek Partisi CHP listelerinden mi seçime girecek? Ahmet Davutoğlu’ndan dikkat çeken açıklama

27 Mart 2023 09:42 - Güncelleme : 27 Mart 2023 09:47
Gelecek Partisi CHP listelerinden mi seçime girecek? Ahmet Davutoğlu’ndan dikkat çeken açıklama

Son dakika haberi: Millet İttifakı’nın ortaklarından olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, katıldığı televizyon programında 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlere CHP listesinden girme sinyali verdi.

Türkiye​ 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. Milyonlarca seçmen 48 gün kalan seçimlerde sandık başına giderek Cumhurbaşkanı​ ve 28.Dönem Milletvekilini tercihini yapacak. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluseçim​ çalışmalarına devam ederken Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’ndan dikkat çeken bir açıklama geldi.

GELECEK PARTİSİ’NDEN CHP KARARI…

Katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Davutoğlu partisinin milletvekilliği seçiminde nasıl bir yol izleyeceğine dair ipuçları verdi. Seçimlerde CHP listesinden milletvekilliği adaylarının olabileceğini belirten Davutoğlu şu ifadeleri kullandı:

HEDEF 360 MİLLETVEKİLİ

Ben 6'lı Masa'nın mümkün olduğu kadar topluca seçime girmesi gerektiğini düşünüyorum. Bazı partiler farklı düşünüyor. Seçime girsek biz de ciddi oy alırız ama Gelecek Partisi'nin kaç milletvekili olduğundan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin, DEVA'nın, İYİ Parti'nin, Saadet'in kaç milletvekili olduğundan daha çok topluca 360'ı geçmemiz lazım. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...