Tgrt Haber

Gelecek Partisi CHP’ye resti çekti: Bir ömür sizinle uğraşamayız!

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Ankara Masası
22 Ağustos 2023 16:30 - Güncelleme : 22 Ağustos 2023 16:57
Gelecek Partisi CHP’ye resti çekti: Bir ömür sizinle uğraşamayız!

Seçimden mağlubiyetle ayrılan muhalefette sert rüzgarlar esmeye devam ediyor. CHP sıralarından Meclis'e giren Gelecek Partisi, CHP'ye resti çekti. Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Nedim Yamalı "Bir şekilde Millet İttifakı ile girdik diye hayatımız boyunca bu seçmenle uğraşacağız diye bir görevimiz yok" dedi. 

Türkiye​, genel seçimleri geride bırakıp yerel seçimlere hazırlanırken muhalefette sert atışmalar devam ediyor. CHP​ sıralarından Meclis'e 10 milletvekili sokan Ahmet Davutoğlu​ liderliğindeki Gelecek Partisi​, 'CHP'ye gebe' olmadıklarını açıkladı. 

Ankara Masası isimli YouTube kanalına konuk olan Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Nedim Yamalı, tartışmaları üst seviyeye çıkaracak bir açıklamada bulundu. 

"CHP TABANINI MUTLU ETME ZORUNLULUĞUMUZ YOK" 

"Herkes kendi seçmenini toparlasın, herkes kendisinin görevi neyse yapsın, herkes kendi hatalarını doğrularını gözden geçirsin ve herkes kendi tabanıyla, kendi teşkilatlarıyla ilgili çalışmalarını yapsın" diyen Yamalı sözlerini şöyle sürdürdü; 

Benim başka bir parti tabanındakileri mutlu etmek, onlara hitap etmek gibi ayrıca bir şeyimiz yok. Türkiye'nin tamamına biz bir şeyler söylemeye çalışıyoruz. Neden parti kurduğumuzu, neden var olduğumuzu, ne yapmak istediğimizi söylüyoruz.

Gelecek Partisi CHP’ye resti çekti: Bir ömür sizinle uğraşamayız!

"HAYATIMIZ BOYUNCA UĞRAŞAMAYIZ" 

Kendilerinin hedefinin sadece muhalefet seçmeni olmadığını belirten Yamalı, "Benim hedefim AK Parti, MHP, BBP, Yeniden Refah Partisi, HÜDA-PAR seçmeni. Bir şekilde Millet İttifakı ile girdik diye hayatımız boyunca bu seçmenle uğraşacağız diye bir görevimiz yok" diye konuştu. 

DAVUTOĞLU DA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisine ve kendisine yönelik 'Oy katkısı vermeden bedavadan 10 milletvekili aldı' sözlerine isyan etmişti. 

Gazeteci Fatih Altaylı'nın YouTube kanalına konuk olan Davutoğlu, "Bize seçimden sonra o kadar haksız eleştiriler geldi ki. Sanki biz bir şeyi dolandırdık, 10 milletvekilini haksız aldık vs. Halbuki biz siyasi mücadele yürüttük. Beraber kazandık, beraber kaybettik. Burada ben ne herhangi bir partiyi ne de Sayın Kılıçdaroğlu'nu suçladım" dedi. 

 

 

Kaynak: Ankara Masası

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Süleyman22 Ağustos 2023 17:35

Hepinize yazıklar olsun...

Sonraki Haber Yükleniyor...