Tgrt Haber

AK Partili Hamza Dağ'dan CHP'de yaşanılanlara sert eleştiri! Kılıçdaroğlu'na tavır değiştirenleri bir bir paylaştı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
26 Temmuz 2023 11:40 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 11:46

Seçim sonrası yenilgiye uğrayan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na karşı tavır değiştirenlere AK Partili Hamza Dağ'dan sert eleştiri geldi. 'Seçimden önce demokrat dede seçimden sonra yaşlı diktatör' notuyla Hamza Dağ, o isimleri tek tek paylaştı.

Seçim sonrası yenilginin faturasını CHP​ Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​'na kesen isimler, 'değişim ve istifa' çağrılarını sürdürmeye devam ediyor. AK Parti​ Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ​, seçim dönemi destekleyen ancak seçimden sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir şekilde eleştiren isimleri hedef aldı. Hazırlanan videoda Ekrem İmamoğlu​, Tanju Özcan, Özgür Özel gibi isimlerin seçim öncesi-sonrası demeçleri bulunuyor.

"ENERJİLERİNİ BİRBİRLERİNİ YEMEK İÇİN KULLANIYORLAR"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Seçimden önce öve öve bitiremedikleri, yere göğe sığdıramadıkları Demokrat Dedeyi seçim sonrasında 'yaşlı diktatör' haline getirip eleştiri yağmuruna tuttular. Mağluplar İttifakının hepsi kaybetti ama hiçbiri sorumluluk almadı. Şimdilerde ise enerjilerini birbirlerini yemek için harcıyorlar" ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım:

https://twitter.com/avhamzadag/status/1683892170485268488

"PİŞMAN KALEMLER"

Hamza Dağ, ayrıca seçimden sonra Kılıçdaroğlu'na yönelik fikir değişikliği yapan gazetecileri de topa tuttu. Dağ, "Türkiye’yi meçhule sürükleyeceğini bile bile kazanması için mücadele eden pişman kalemler" notuyla, seçim öncesi ve seçim sonrası bazı gazetecilerin söylemlerini paylaştı.

https://twitter.com/avhamzadag/status/1683892373628289024

SANATÇILARI DA TOPA TUTTU

Seçim öncesi Kılıçdaroğlu'nu destekleyen sanatçıların yenilgiden sonra sessiz kalmalarını da eleştiren Dağ, şu paylaşımda bulundu:

https://twitter.com/avhamzadag/status/1683892573151154176

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...