Tgrt Haber

HDP'ye boş miting şoku: Pervin Buldan alanı erkenden terk etti

24 Aralık 2022 21:19 - Güncelleme : 24 Aralık 2022 21:40
HDP'ye boş miting şoku: Pervin Buldan alanı erkenden terk etti

HDP'nin Adana'da düzenlediği miting ilgi görmedi, alan boş kaldı. Uzun bir program planlanan mitinge ilgi olmayınca kısa sürdü. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, alandan erken ayrılmak zorunda kaldı.

HDP’nin Adana’da Uğur Mumcu Meydanı’nda düzenlediği ‘Adalete Çağrı’ isimli mitingi bomboş kaldı. Mitinge katılım az olunca planlanan saatten daha geç başladı. HDP​'nin hüsrana uğrayan mitingine katılım sağlayan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan​, alanı erkenden terk etmek zorunda kaldı. 

PERVİN BULDAN KONUŞMASINI KISA KESTİ

Saat 14.00 olarak ilan edilen ve 14.50’de başlayan miting, katılımın olmaması nedeniyle yaklaşık 1 saat sürdü. Boş meydana konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ise konuşmasını kısa keserek erkenden meydanı terk etti. 

CHP KATILIM SAĞLADI 

Katılımın çok düşük olduğu HDP mitingine Pervin Buldan’ın yanı sıra, HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Naci Sönmez, HDP milletvekilleri Sezai Temelli, Ömer Faruk Gergerlioğlu, Fatma Kurtalan, Tülay Hatimoğulları, Kemal Peköz, Ayşe Sürücü, Alican Önlü ve Berdan Öztürk katıldı.

CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ile İl Sekreteri Samet Güdük’ün katılımı dikkat çekti.

Mitinge, İHD Adana şube Başkanı Yakup Ataş, BTS Adana Şube Başkanı Tonguç Özkan, Yeşil Sol Partisi, Halkevleri, Mücadele Birliği, SES, ESP, EMEP, DÖB, DBP, SYKP, TİP ve TÖP de katılım sağladı.  

 

 

 

Kaynak: Haber7
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...