Tgrt Haber

İBB Başkan adayı Aydın toplu taşımaya dikkat çekti: Şikayet var!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: Anadolu Ajansı
13 Şubat 2024 23:50 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 00:19

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın, seçim çalışmaları kapsamında metrobüs ve Marmaray'ı kullanarak İstanbul'daki toplu taşımaya dikkat çekti. Aydın, İkitelli OSB'yi de ziyaret ederek, istihdam vurgusu yaptı.

Saadet Partisiİstanbul Büyükşehir Belediye​ (İBB) Başkan adayı Birol Aydın​, seçim çalışmaları kapsamında Kadıköy'e yapacağı ziyaretler için ekibiyle partisinin Cevizlibağ'daki İl Başkanlığı önünden metrobüse bindi. Metrobüsteki yoğunluktan yolculuğunu ayakta geçiren Aydın, diğer yolcularla sohbet etti.

“ŞİKAYET VAR”

Aydın, kendisinin de günlük hayatta metrobüs​ gibi toplu taşıma araçlarını kullandığını söyleyerek, şunları kaydetti:

"Bu yoğunluğun azalması metrobüs ve Marmaray kullanan vatandaşların ortak kanaati. Dünden bugüne bu şikayet ve talep var. Yapılan hizmetler var ama yetmiyor."

İBB Başkan adayı Aydın toplu taşımaya dikkat çekti: Şikayet var! - 1. Resim

Aydın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ulaşım sorununun çözümü için bu ağı nasıl geliştireceklerini, trafikte kalma süresini nasıl azaltacaklarını ve ulaşım çeşitliliğini nasıl arttırabileceklerini vatandaşlara anlattıklarını ifade etti.

Yolculuğunun herkesinki gibi geçtiğini belirten Aydın, "Bütün yolcular, bütün İstanbullular neyi çekiyorlarsa, neyi yaşıyorlarsa aynı şeyi yaşayarak geçti." dedi.

İKİTELLİ OSB’Yİ ZİYARET ETTİ

Aydın, seçim çalışmaları kapsamında, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yönetim kurulunu ziyaret etti. İkitelli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keskin ve üyeleriyle görüşme yapan Aydın, çıkışta basın mensuplarına açıklama yaptı.

İBB Başkan adayı Aydın toplu taşımaya dikkat çekti: Şikayet var! - 2. Resim

Aydın, İstanbul ve OSB'ye ilişkin düşüncelerini, sorunları ve çözüm yaklaşımlarını paylaştıklarını aktararak, "İstihdam, katma değer sağlamak, Türkiye'nin güçlenmesine vesile olmak bütün parametreler içerisinde en önemli ve en öncelikli olan husustur. Türkiye'mizde ve özellikle İstanbul'umuzda organize sanayi bölgemizdeki temel ve birikmiş sorunların neler olduğunu beraber konuştuk." diye konuştu.

"31 Mart itibarıyla İstanbul'umuzda temel bir yaklaşım değişikliğine ihtiyacımızın olduğunu ifade ettik" diyen Aydın, şunları kaydetti:

"Bütün meselelere bir ahlaki zemin bakış açısıyla bakmamız gerektiğini, İstanbul'umuzun yaşanabilir bir şehir olmasını ve başka bir İstanbul'un mümkün olduğunu bu kısa sohbetimiz esnasında dile getirdik. Kendilerinin kıymetli tekliflerini, tavsiyelerini almış olduk. Kendilerine teşekkür ediyorum. Cenabıhakk'tan, önümüzdeki seçimlerin ülkemiz, insanımız, İstanbul'umuz için hayırlar ve bereketler getirmesini nasip etmesini niyaz ediyorum."

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...