Tgrt Haber

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nu göndermede kararlı: Değişim makamın üzerinde

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
02 Ağustos 2023 16:05 - Güncelleme : 02 Ağustos 2023 16:51
İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nu göndermede kararlı: Değişim makamın üzerinde

CHP'yi birbirine katan 'değişim' tartışmaları üzerine açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kararında ısrarcı gibi gözüküyor... 'Değişim'in bir makam meselesinin çok ötesinde olduğunu belirten İmamoğlu, "En sağlıklı kararı vermek zorunda olduğumuzu, ben ve benim gibi düşünen insanlar zaten biliyor" dedi.

Kritik seçimlerin ardından CHP​'de başlayan 'değişim' tartışamaları her geçen gün tüm şiddetini artırarak devam ediyor... Gizli zoom toplantısının da basına sızdırılması mevcut gerilimi had safhaya çıkardı. 'Değişim' tartışmasını başlatan ve CHP'li eski isimlerle görüşen İBB Ekrem İmamoğlu, kritik açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu, İçerenköy Spor Tesisi Temel Atma Töreni'nin ardından basın mensuplarına konuya ilişkin açıklama yaptı. CHP'nin eski genel başkanları Hikmet Çetin ve Altan Öymen ile eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın’la bir araya gelmesine dair de konuşan İmamoğlu, "Değişim makamın üzerinde. Mutlaka bir ajandamız olacak" dedi.

"MUTLAKA BİR AJANDAMIZ OLACAK"

İmamoğlu konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Üç genel başkanımızla geleceğin konuşulduğu; çok verimli, çok değerli bir sohbet ettik. Çok faydalandım. Önümüzdeki zamanlarda alacağımız kararlara, çizeceğimiz yolculuklara büyük katkılar sunacağını söyleyebiliriz.

"EN SAĞLIKLI KARARI VERMEK ZORUNDAYIZ"

Mutlaka bir ajandamız olacak, belirgin bir günü yok. Sizleri bilgi sahibi yapacağız. Değişim​ konusunda her değerli fikri mutlaka gündemimize alıyoruz. Meseleyi bir makam meselesinin çok ötesinde değerlendirdiğimi; ülkemi, vatanımı milletimi, şehrimi, 16 milyon hemşehrimi, partimi, partilileri düşünecek ve bu konuda en sağlıklı kararı vermek zorunda olduğumuzu, ben ve benim gibi düşünen insanlar zaten biliyor. Değerlendirmemiz o çerçevede olmaya devam edecektir"

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...