Tgrt Haber

İmamoğlu ve Kaftancıoğlu arasında yeni polemik! “Erkek” tartışmasında ağır salvolar…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
13 Temmuz 2023 07:41 - Güncelleme : 13 Temmuz 2023 07:46
İmamoğlu ve Kaftancıoğlu arasında yeni polemik! “Erkek” tartışmasında ağır salvolar…

Son dakika haberi: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu arasında yeni bir gerilim yaşanıyor. İmamoğlu’nun “Erkek olsaydı başka konuşurdum” dediği Kaftancıoğlu isim vermeden yaptığı paylaşım gündem oldu.

CHP’de seçim sonrası sular durulmuyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı​ Ekrem İmamoğlu’nun “değişim” vurgusuyla CHP​ Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​ arasındaki gerginlik tırmanıyor. CHP ilçe başkanları ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelen İmamoğlu’nun “Genel Başkan bana verdiği sözü tutmadı, Canan Kaftancıoğlu​ erkek olsaydı onunla da başka türlü konuşurdum” ifadelerini kullandığı iddia edildi.

KAFTANCIOĞLU SOSYAL MEDYADAN CEVAP VERDİ

İlçe başkanları ile gerginlik yaşayan İmamoğlu’nun söylediği iddia edilen ifadelerine Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından cevap verdi. Twitter adresinden paylaşımda bulunan Kaftancıoğlu, “Eril bakışınıza rağmen katlanarak artacağız üzgünüm" derken, "Hoşunuza gitmese de yaşamın her alanında olduğu gibi siyasette de kadının varlığına alışacaksınız beyler!" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/Canan_Kaftanci/status/1679210707596767236

Kaftancıoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Bugünlerde siyaset yaptığını zanneden kimi ‘errkek siyasetçilerin!’ biz kadınlara yönelik cinsiyetçi ifadeler kullandıklarını görüyorum. Sadece ben değil bütün kadınlar görüyor ve takip ediyoruz elbette… Hoşunuza gitmese de yaşamın her alanında olduğu gibi siyasette de kadının varlığına alışacaksınız beyler! Eril bakışınıza rağmen katlanarak artacağız üzgünüm:( Siyasette sataşma vardır ve kıymetlidir ancak bunun için cinsiyetçi bakışınızı değil -olduğu kadar- zekanızı konuşturmayı deneseniz eminim daha başarılı olursunuz. Biz kadınlardan söylemesi :)"

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...