Tgrt Haber

İmamoğlu'ndan dikkat çeken Ankara ziyareti: Bakanlarla özel görüşme

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: TRT Haber
16 Ağustos 2023 20:35 - Güncelleme : 16 Ağustos 2023 20:54
İmamoğlu'ndan dikkat çeken Ankara ziyareti: Bakanlarla özel görüşme

"Kendimi İstanbul ile mühürlü görüyorum" sözleriyle 2024'teki yerel seçimler için yeniden aday olacağının sinyalini veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken bir hamle geldi. İmamoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdülkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti. İmamoğlu, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada "Bakanlarımızla İstanbul’u ilgilendiren konularda bilgi paylaşımı yaptık" dedi.

14-28 Mayıs seçimlerinden sonra CHP'de değişim talebinin öncülüğünü üstlenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kendimi İstanbul​ ile mühürlü görüyorum" sözleriyle 2024 yerel seçimlerinde yeniden aday olacağının sinyalini verdi.

 'Adaylık' sinyali verdiği açıklaması kulisleri hareketlendiren İmamoğlu'ndan dikkat çeken bir hamle geldi.  İmamoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek​ ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdülkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.

Görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İmamoğlu, şu açıklamayı yaptı:

"Bugün Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdülkadir Uraloğlu’nu ziyaret ettim. Bakanlarımızla İstanbul’u ilgilendiren konularda bilgi paylaşımı yaptık. Nazik ev sahiplikleri için kendilerine teşekkür ederim."

Kaynak: TRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ekrem16 Ağustos 2023 20:47

Seçimler yanaştı, yine çekirge gibi sağa sola zıplamaya başladı.

Sonraki Haber Yükleniyor...