Tgrt Haber

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Zerre demokrasi adabı yok

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
16 Ağustos 2023 13:07 - Güncelleme : 16 Ağustos 2023 13:17
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Zerre demokrasi adabı yok

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. Çelik "Kılıçdaroğlu'nun zerre miktar demokrasi adabına sahip olmadığını da gördük'' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu​'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakı​'nın zaferle ayrıldığı seçimlere yönelik yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi.

Çelik paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Demokrasi tarihi açısından siyasi katılım oranı yüksekliği ve şeffaflığı ile çok yüksek standartlara sahip olan bir seçim gerçekleştirdik. Bu seçimin net ve tartışmasız sonucunda aziz milletimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan yeniden Cumhurbaşkanı seçmiş ve Yüce Meclis’te çoğunluğu Cumhur İttifakı’na vermiştir.

''ZERRE MİKTAR DEMOKRASİ ADABINA SAHİP OLMADIĞINI GÖRDÜK''

Bu gerçeği anlamayan tek kişi defalarca sandıkta hezimete uğramasına rağmen Sayın Kılıçdaroğlu’dur. Dün yaptığı açıklamada yine Cumhurbaşkanımıza ve seçim sonuçlarına saldırmış. Sayın Kılıçdaroğlu’nun nitelikli bir siyasetçi olmadığını biliyorduk. Yaptığı açıklamalarla zerre miktar demokrasi adabına sahip olmadığını da gördük.''

https://twitter.com/omerrcelik/status/1691740873699004861

"TERÖRİSTLERE SUSKUN KALAN KILIÇDAROĞLU..."

Terör odağı Kandil'in “Cumhuriyeti yeniden kurma, siyasi özerklik, terörist başına imtiyaz”dan bahsettiği dönemde suskun kalan Kılıçdaroğlu'nun bugün söyledikleri siyaseten yok hükmündedir.

Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan​ ise aziz milletimizin her defasında artarak yinelenen desteği ile Cumhurbaşkanı olarak milletimize hizmet etmeye, ülkemizin hak ve menfaatlerinin korunmasına liderlik etmeye devam etmektedir"

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Süleyman17 Ağustos 2023 10:34

Yenilmekten bıkmadınız, gines rekoru kırdınız..

Sonraki Haber Yükleniyor...