Tgrt Haber

İmamoğlu'ndan sonra Yavaş'tan Kılıçdaroğlu karşıtı hamle! Beğendiği tweet ses getirdi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
11 Haziran 2023 13:05 - Güncelleme : 11 Haziran 2023 17:39
İmamoğlu'ndan sonra Yavaş'tan Kılıçdaroğlu karşıtı hamle! Beğendiği tweet ses getirdi

Seçim yenilgisi sonrası CHP'de İBB Başkanı İmamoğlu'nun başını çektiği Kılıçdaroğlu karşıtı muhalefete Mansur Yavaş da eklendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ın beğendiği bir tweet sosyal medyada büyük ses getirdi.

Seçim​ yenilgisi sonrası CHP​'de İBB Başkanı İmamoğlu​'nun başını çektiği Kılıçdaroğlu​ karşıtı muhalefete, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş​ da sessiz sedasız eklendi. Yavaş'ın beğendiği bir tweet sosyal medyada ses getirdi.

KILIÇDAROĞLU KARŞITI ANKETE BEĞENİ

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinden hüsranla ayrılan CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu karşıtı sesler gün geçtikçe daha da yüksek çıkıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçimin hemen ertesinde "değişim" yönündeki açıklamaları büyük destek bulurken parti içinden birçok isim de Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet etmişti.

Bu süre zarfında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sesizliği dikkat çekmişti. Yavaş'tan tavrının ne olduğuna ilişkin çok ses getiren bir hamle yaparak sosyal medya hesabından, Kılıçdaroğlu'nu hedef alan bir gönderiyi beğendi. Geçen yıl aralık ayına ait olan ankette, Yavaş 'en doğru aday' olarak gösterilirken Kılıçdaroğlu'nun negatif duygu uyandırdığı vurgusu yapılıyor.

Yavaş'ın beğendiği anket paylaşımının sonundaki "Aday önemli, bu kadar basit, bu kadar açık…" ifadeleri de dikkat çekiyor.

İmamoğlu'ndan sonra Yavaş'tan Kılıçdaroğlu karşıtı hamle! Beğendiği tweet ses getirdi

İMAMOĞLU NE DEMİŞTİ? 

Kemal Kılıçdaroğlu'na daha önce de 8'li koalisyonun ortakları ve Kandil ile kendi belediye başkanı da başkaldırmıştı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Birlikte başardık. Kimse endişe etmesin. Her şey yeniden başlıyor. Unutmayın değişmeyen tek şey değişimdir. Her sahada, her ortamda değişim. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç asla beklemeyeceğiz artık" demişti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...