Tgrt Haber

İYİ Parti Adana adayı Ayyüce Türkeş Taş, TGRT Haber'e özel açıklamalar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
19 Mart 2024 15:26 - Güncelleme : 19 Mart 2024 18:29
İYİ Parti Adana adayı Ayyüce Türkeş Taş, TGRT Haber'e özel açıklamalar

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş, TGRT Haber'e açıklamalarda bulundu. Seçildiği takdirde Adana'daki sorunların en kısa sürede çözüleceğini aktaran söyleyen Türkeş Taş, mevcut belediyeyi hiçbir asil görevi yerine getirmedikleri için eleştirdi.

İYİ PartiAdana​ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş, TGRT Haber'e açıklamalarda bulundu. Projelerini aktaran Türkeş Taş, mevcut belediyeyi eleştirdi.

Adana'da ulaşım​, yol, alt yapı, su, kanalizasyonun çok kötü bir durumda olduğunu altını çizen Türkeş Taş, "Biz bu sorunları en çabuk şekilde halledeceğiz ve Adana'yı bu problemlerden kurtaracağız" dedi.

Türkeş'in konuşmasından satır başları...

"Adana beni bağrına bastı. Adana ile gönül bağımız var. Adana kadın olmak güçlü bir figürün simgesi. Kadın olmak bana Adana'da daha büyük bir destek getiriyor.

"ADANA'DA BELEDİYE ASLİ GÖREVLERİNİ BİLE YAPMADI"

Adana'da ulaşım, yol, alt yapı, su, kanalizasyon artık çoktan bitmiş...  Adana'da belediye asli görevlerini bile yapmadı. Adana hala bu problemlerle yüz yüze. Biz bu sorunları en çabuk şekilde halledeceğiz ve Adana'yı bu problemlerden kurtaracağız. 

Adana'da turizm ön plan çıkarılmamış, yeterli yatırım hiç yapılmamış. Antik kentler değerlendirilmemiş, değerlendirilecek o kadar güzel noktalar var ki Adana'da...

İYİ Parti Adana adayı Ayyüce Türkeş Taş, TGRT Haber'de - 1. Resim

"TEKRAR ADANA'YI SANAYİNNİ BEŞİĞİ HALİNE GETİRİLMELİ"

Tekrar Adana'yı sanayinin beşiği haline getirilmeli. Çiftçimizi destekleyeceğiz. Biz bir de Adana'da kırsalda yaşamı desteklemeye önem veriyoruz. Atatürk, 'köylü milletin efendisidir' boşuna demedi. Köylünün üretime katkısı çok önemli. Kırsal yaşamı destekleyip ekonomiyi canlandıracağız. Adana hayal edilen yerler arasına girecek. Adana'da OSB sayılarını artıracağız. Çiftçilerin girdi maliyetleri çok yüksek. Ürünlerini toplamaya değecek fiyat verilmiyor, herkes zarar etti. Adana'da narenciye cenneti. 

ÜRETEN KADINLAR PROJESİ

Eğer bir kadın evindeki ekmeği büyütmek istiyorsa ben ona destek olacağım. Evde ürettikleri ürünleri belediye aracılığıyla kime satacağını bulacağız. 

"GENÇLERE KURS, MESLEK EDİNDİRME YERLERİ AÇACAĞIZ"

İlk ve orta öğretime giden çocuklara en az bir öğün beslenme verme projemiz var. Belediye olarak kariyer merkezleri açmayı düşünüyoruz. Adana'da turizmi canlandıracağız. Gençlere kurs, meslek edindirme yerleri açacağız. Gençlere hobi yapacakları alanlar yapacağız. Gençler ücretsiz internet ile buluşturacağız"

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...